Blogger Widgets

2012. december 16., vasárnap

Mi lett volna Jace keresztneve?

Sziasztok!

Úgy láttam, mindenkit érdekel Jace nevének esete, úgyhogy maradunk a témánál, és foglalkozunk vele még egy kicsit néhány poszt erejéig.

ÜVEGVÁROS SPOILER

Jace-nek tulajdonképpen senki sem adott igazából keresztnevet. Hiszen Valentine Jonathannak hívta, Jace azt hitte, Jonathan Christopher, majd így lett Jace.

De valójában nem kapott nevet az igazi szüleitől, Stephen Herondale-től és Celine-től. Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon mi lett volna Jace neve, ha a biológiai szüleitől kap nevet.


Sajnálom, ha ezt már kérdezték korábban. Mivel Jace az ember a folyamatosan változó névvel, kíváncsi vagyok, mi lett volna a neve, ha Stephen és Celine Herondale-nek van esélye elnevezni őt? Szeretem azt gondolni, hogy valami nagyon nem Jace-es lett volna, mint Hubert vagy Eugene.

Cassie válasza:

Jó Isten! Nos, valószínűleg Will lett volna. Ironikusan. Az Árnyvadász családoknál divat a neveket ismételni - így vannak állandóan visszatérő nevek, mint a Gideon vagy a William (Stephen Herondale középső neve) különböző generációkban. Valamiféleképpen szeretik birtokolni ezeket a neveket. Szóval a visszatérő nevek jelenthetnek valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets