Blogger Widgets

2012. december 17., hétfő

Benne lehet a neved a CoHF-ben!!!

Sziasztok!

Először is szeretném leszögezni, hogy igen, jól olvastátok a címet. :D

Cassie már mondta korábban, hogy idén részt vesz egy jótékonysági dologban. Jelentem, megvannak a részletek. 

Cassie (és a barátnője, Holly Black) egy Project for Awesome nevű kezdeményezésben vesz részt, ami alapvetően a Youtube felhasználóknak indult, és nem is akárki indította, hanem John Green bestseller író és a testvére. (Cassie közismerten jóban van John Greennel is.)

A dolog lényege, hogy annak megfelelően, hogy mennyi pénzt adományozol, elérhetsz szinteket. A 10$-os szint a legalsó. Minden egyes szinttel "megnyílik" valamilyen ajándék azoknak, akik annyit adományoztak. 

Cassie a 15$-os szinten van, és az ajándéka nem is akármi. 

Egyrészt a 15$-t elérő adományozók olvashatnak egy kifejezetten erre az alkalomra írt novellát Cassie-től és Holly Blacktől.

De van egy még ennél is sokkal izgalmasabb dolog, igaz, ebben az esetben Fortuna kegyeire is szüksége van a szerencsésnek! Akik ugyanis legalább 15$-t adományoznak, részt vesznek egy Get Kissed or Get Killed nevű játékban. A játék győztesének a neve be fog kerülni a City of Heavenly Fire-be!!!!!!!!!!!!!!! (Tudjátok, az A végzet ereklyéi sorozat utolsó része!) És eldöntheti, hogy mit szeretne: megcsókolja az egyik szereplő vagy megölje. Az azonban meglepetés lesz, hogy ki lesz a szereplő, aki megcsókolja/megöli. 

Hát nem izgalmas?

Ahogy néztem, a dollár olyan 220 Ft körül mozog, azaz 15$ nagyjából 3300 forint, körülbelül egy könyv ára. Ráadásul a befolyt pénzösszeg valamilyen jótékony célra megy. (A cél, hogy elérjék a 100.000$-t, jelenleg 67.000 környékén járnak.)

Az adományokat még négy napig várják, december 20-ig.

Részleteket a projektről itt találtok: http://www.indiegogo.com/p4a2012?c=home

FONTOS!!!
Bevallom őszintén, arra vonatkozóan nem találtam információt, hogy mindenhonnan lehet-e pénzt küldeni. Az adatlapon, ahol küldöd a pénzt, lehet Magyarországot választani, de Egyesült Királyságot is, és több panaszt olvastam, miszerint onnan nem lehet. Ha valaki talál erre vonatkozó infót, könyörgöm, szóljon!

3 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok, hogy ha téged választanának akkor mit szeretnél csók vagy halál? ( bár gondolom a csók az emberek 90%-ánál tarol )=)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nehéz kérdés. Mindenesetre nem vágnám rá rögtön a csókot. A halálban is vannak lehetőségek...

      Törlés
  2. Cassie történetében még a halál is megtiszteltetés lenne szerintem :D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets