Blogger Widgets

2013. augusztus 22., csütörtök

Nyereményjáték a Vörös Pöttyös oldalon!


Sziasztok!

A Könyvmolyképző nyereményjátékot hirdetett, aminek a témája nem más, mint a Csontváros. Tervezzetek órarendet, és nyerjetek vele 1000 ft értékű kupont!

"A mai naptól néhány hazai moziban már megtekinthető a Csontváros című film, amit nagyon-nagyon-nagyon sokan vártunk már.
Hamarosan itt van azonban egy olyan időpont is, amit talán nem várnak olyan sokan. Hamarosan becsengetnek az iskolák az első óráikra.
Gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk, hogy e két eseményt mi most összekötjük és nyereményjátékot hirdetünk (hátha vidámabban várjátok majd a sulit ).
Egyszer már játszottunk ilyen játékot és akkor nagyon pozitív visszajelzések érkeztek tőletek, így újra kihirdetjük az .....

ÓRARENDTERVEZŐ VERSENYT!

Annyi a teendő, hogy tervezzetek olyan órarendet, amelynek a Csontváros a fő témája és írjatok rá egy szlogent is (rátok bízzuk, hogy mi legyen az).

Részvételi feltételek:
- egyénenként csupán egy órarenddel nevezhettek (így ha többet is készítetek ne kapkodjátok el a döntést, hogy melyiket külditek el)
- az órarendet kizárólag e-mailben küldve fogadjuk el
- mindenképpen a Csontvárosnak kell lennie a témájának (akár a könyv, akár a film)
- szerepelnie kell egy szlogennek is rajta
- mind az öt tanítási nap legyen rajta (meg úgy általában használható legyen)
- jpg kép legyen

FONTOS: azzal hogy elkülditek részünkre az órarendet és részt vesztek a nyereményjátékban, hozzájárultok ahhoz, hogy a beküldött műveket közzétegyük a Vörös pöttyös Facebook oldalán egy külön mappában és azokat bárki letöltheti, kinyomtathatja, felhasználhatja. (Neveket nem írunk hozzá, ha szeretnétek bejelölni, hogy ki készítette tageljétek be kérlek).

Lehet photoshopolt, kézzel rajzolt, ragasztott, fából faragott stb... a lényeg, hogy elektronikus formában küldjétek el részünkre és kinyomtatva használható legyen.

E-mail címünk: konyvmolykepzonyeremenyjatek@gmail.com

Határidő: 2013. augusztus 26. éjfél

A nyerteseket mi választjuk ki, nem sorsolni fogunk. A lájkok száma nem fog minket befolyásolni, de bátran lájkoljátok azt, amelyik tetszik .
Három nyertest hirdetünk majd, akik fejenként 1000 Ft elektronikus kupont kapnak majd, melyet webáruházunkban vásárolhatnak majd le.

Játékra és alkotásra fel!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets