Blogger Widgets

2013. augusztus 21., szerda

Jemima interjú


Sziasztok!

A TMI Source oldalra felkerült egy interjú Jemimával, és ezt Regina lefordította nekünk, amit ezúttal is nagyon szépen köszönök! Az eredeti posztot elolvashatjátok itt: http://tmisource.com/2013/08/20/fan-site-exclusive-jemima-west-talks-portraying-isabelle-in-the-mortal-instruments/

És akkor az interjú:


Kérdés: A szereplőgárda – ti srácok úgy látszik, nagyon összemelegedtetek. Szerintem ez egy azok közül a dolgok közül, ami egyszerre feltűnik, mikor a képernyőn kívül látunk titeket, de természetesen a képernyőn is. Mi a kedvenc emléked a forgatásról?
Jemima: Rengeteg, de rengeteg emlékem van. Sokat voltunk együtt a felvételek között és sok hosszú és nehéz napon estünk át. Azok a pillanatok, amikor a legtöbbet nevettünk, szerintem a Dumort jelenetek forgatása közben voltak, ezt leginkább a folyamatos felvétel és a nagyon hosszú, fárasztó napok okozhatták. Együtt csináltuk őket, és nagyot szórakoztunk, de kicsit furcsák voltunk, elhagyatott hotel, Toronton kívül egyszerre. És mi csak – nem is tudom, valami történt vagy valami volt a levegőben, ami mindannyiunkat meghülyített [nevet]. A legviccesebb pillanatainkat éltük át. Őrülten jó volt. Általában is egyszerűen szuper volt. Olyanok voltunk, mint egy család, de tényleg. Megérkeztem, és Lily [Collins] olyan kedves és nyitott volt, és ugyanígy Jamie is. Úgy éreztem, mintha mindig is ismertük volna egymást, és ezt köszönöm neki. Ők voltak a vezetők, és kinyitották felénk a karjaikat. Nagyon hálásak voltunk nekik.

K: Isabelle alakítása közben, mit találtál a legnehezebbnek a személyiségének ábrázolásában és mivel töltötted a legtöbb időt a felvételek alatt?

J: Az akciójelenetekkel [nevet]. A harc volt számomra a legnehezebb dolog, mivel ezelőtt még nem csináltam, mégis az egyik legizgalmasabb momentum. A legnehezebb az volt talán, hogy természetesnek és ösztönösnek tűnjön, és látszódjon, hogy ő egy harcos.

Az interjú folytatását a tovább után olvashatjátok!




K: Isabelle egy közönségkedvenc és nagyon ösztönzően hat sok női olvasóra. Mi a véleményed erről és szerinted miért jelent sokat Isabelle a lányok szemében?
J: Ez nagyon sokat jelent nekem. Az ereje és az, hogy ennyire hűséges és megbízható és hogy a férfiak világában él és magáért és másokért is harcolnia kell. Mindent megtesz ezért. Amit szeretek benne, hogy harcol és harcol és néha elfeledkezik önmagáról, és arról, hogy mennyire érzékeny is tud lenni. És ez történik akkor is, mikor hirtelen szerelembe esik és az érzékeny oldala felszínre kerül. Ez egy kicsit vicces, mert eléggé ellentmondásos. Az erős Izzy akar maradni, de valahol mélyen majd meghal egy kis szeretetre és szerelemre. Példaképnek is lehet tekinteni, mert ő azokért harcol, akiket szeret.

K: Izzy kapcsolata a testvéreivel és a családjával egyetemes, ez egy hatalmas dolog számára, és ahogy mondtad, néha elfeledkezik magáról és a családjára összpontosít. Saját tapasztalatokból, vagy előző szerepeidből vetted azokat, amiket Izzy szerepéhez felhasználtál?
J: Sajnálom, de nem igazán értem. Van-e valami, amit a másik karaktereimnél használtam, és ezekből merítettem Isabelle-hez?

K: Igen, annak értelmében, hogy mennyire szereti a családját.
J: Más karakterek, akiket ezelőtt játszottam eléggé mások voltak Izzy-nél. A szeretet, amit a családja iránt táplál, nagyon hasonlít ahhoz, amit én táplálok a sajátom iránt, egyszerű emberként, Jemima-ként. Vicces, mert az, hogy erről beszélek emlékeztet arra, hogy Lily nagyon közel áll az anyukájához és Clary pedig elindul, hogy megkeresse az anyukáját. Azt hiszem minden színész, akik ezeket a karaktereket jelenítik meg mind nagyon családközpontúak. És ez a kötelékféle még inkább segített nekünk, színészeknek, hogy ezeket a karaktereket életre keltsük, és hogy a köztük lévő kötelékeket a sajátjaink alapján mintázzuk meg.

K: A rajongók állandóan zaklatnak minket a kérdéseikkel rólad és Robbie-ról.
J: (Nevet) Sajnálom, de ez vicces.

K: Imádják. Totálisan imádnak téged és Robbie-t. Majd megőrülnek a képekért.
J: Ki ne imádná Robbie-t? Én is imádom őt. Ő nagyon szuper. Ő a legjobb.

K: Mi volt a kedvenc jeleneted a filmben, amit vele forgattatok, csak a tréfálkozás és kémia tekintetében?
J: Rengeteg volt. Rengeteg kicsi pillanat. Gyakran mentem, rohantam át a termeken ő meg rohant mögöttem, és nagyon megnevettetett. De akkor is voltak vicces pillanataink, mikor körbevezettem az Intézetben, az is jó móka volt. És még több jön majd, ami még izgalmasabb lesz.

K: Azt mondtad, még sosem csináltál olyan akciójeleneteket ezelőtt, mint amilyeneket a Végzet Ereklyéiben csinálsz. Mikor megnéztem a filmet, te vitted el számomra a filmet, tehát nagyon hihetetlen volt, hogy először csinálsz ilyesmit.   
J: Hát igen, ez volt az első alkalom számomra, és nagyon jó szórakozás volt. Nekünk volt a legcsodálatosabb kaszkadőr koordinátorunk és csapatunk. Fizikai fitneszedzéseink voltak. Nagyon komolyan foglalkoztunk vele. de eközben nagyon nagyon vigyáztak ránk és tanítottak, szóval a legjobb kezekben voltunk.

K: Korábban már beszéltünk a példaképekről és Isabelle is egy csodálatos példakép. Fantasztikus az ereje és a hűsége. Határozottan girl power folyik az ereiben. Mit szeretnél üzenni a fiatal lányoknak, akik felnéznek rád és téged tekintenek példaképüknek?
J: Azt szeretném üzenni, hogy ne nézzetek fel rám. Azt szeretném üzenni, hogy legyetek boldogok és menjetek oda, ahol boldogok vagytok, hallgassatok magatokra és maradjatok alaposak.  Maradjatok hűek önmagatokhoz és minden nap gondoljatok erre. Tegyétek magatokat boldoggá minden nap. Egy kicsit fura, hogy bármilyen befolyásom lenne valakire azzal, amit mondok, de ez a tanácsom magamnak is, amit mindig megpróbálok észben tartani.

K: Mindig kapjuk ezt a kérdést a fanoktól – már megkérdeztük ezt Lily-től, Kevintől és Jamie-től. Tehát a rajongók nagyon szeretnék tudni, hogy ki (volt) az első sztárkedvenced?
J: Elég nehéz egy kérdés. Még a színészek előtt, nagyon imádtam a Spice Girls-t. Egyszer írhattam egy levelet a kedvencemnek, azt a Spice Girls-nek küldtem. És még mindig imádom őket.

K: Az összes számukat tudod kívülről?
J: Uh, persze! Szívesen énekelnék, de nem igazán tudok, szóval ez egy kicsit kínos lenne. De imádom a Spice Girls-t.

K: Mit vársz a legjobban az Izzy karakterében való elmerülésben? Ő tényleg szétrúgja a fenekeket. Sok akciót látunk, de mi az, ami miatt a legizgatottabb vagy Izzy miatt, és ezt megosztanád-e a rajongókkal?
J: Talán az érzékenysége. Az, amit majd megmutat egy új barát vagy egy majdnem nővér szeretetével. Elmélyülnek a kapcsolatai a többiekkel, és ez az, amit én már nagyon várok.

K: Szerepel a Twitter felhasználói fiók a jövődben?
J: Nincs Twitterem és ezt nem igazán tudom. Nem tudom megmondani. Még nem. Talán. Ez egy elég nehéz kérdés. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy mit gondoljak a Twitterről és a Facebookról. De még lehet róla szó. Majd megjátjuk.

K: A következő kérdésem Robbie-ról szól. Lesz bakiparádés videó? Van elég felvételük Robbie-ról, ahogy megnevettet titeket?
J: Valószínű. Hát, rengeteg emlékünk van róla egyébként. Nem tudom, hogy felvették-e őket, de tényleg voltak vicces pillanataink. Nem csak Robbie, igazából, hanem Lily is zseniális. Kevin és Jamie pedig ugyanúgy viccesek. Ez mindannyiunknak non stop volt, de igen Robbie tényleg non stop. Ő a legviccesebb ember, de a többiek se fogták vissza magukat.

K: Beszéltél a családod iránti szeretetedről, és arról, hogy hogy vitted ezt bele a filmbe. Mit gondolnak arról, hogy egy ilyen nagy franchise része lettél itt, az Egyesült Államokban?
J: Szerintem nagyon boldogok és büszkék. Mert szerintem úgy érzik, hogy átélem azt, ami minden színész álma, hogy izgalmas szerepeket játsszak. De ha mást csinálnék,ugyanennyire boldogok lennének, ha tudják, hogy én is boldog vagyok. A testvéreim úgymond szétszóródtak a világban és látják a Végzet Ereklyéi-s posztereket és csak mondogatják, hogy „Ooooooh, ooooh”. Szóval eléggé cukik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets