Blogger Widgets

2013. július 21., vasárnap

MTV videó a Comic Conról


Sziasztok!

A Csontváros színészgárdájával az MTV is beszélgetett a Comic Conon, íme a videók, alatta pedig az összefoglalás arról, hogy miről is beszélnek.

Az interjút Josh Horowitz készítette, akinek elképesztő képessége van a különlegesebb interjúkhoz, szóval ne lepődjetek meg, ha nagyon közvetlen és viccelődnek! :)





Jamie elmondja, hogy látta a filmet, pont akkor jön be Kevin, akiről Jamie megjegyzi, hogy csodálatos, és odahívják őt is. Jamie elmondja, hogy látta a filmet, és elképesztően jó, és nagyon izgatott, hogy megoszthassák mindenkivel. És nagyon várja, hogy turnézzanak, mert olyan film, amit nem kell szégyellniük. Kevin elmondja, hogy ő kb. egy hónappal ezelőtt látta a filmet, akkor még nem fejezték be teljesen az utómunkálatokat, de már akkor is szerette. És már amikor forgatták, akkor sem csak a digitális részre koncentráltak, és ezért is nagyon jó volt a forgatás. És ő is elmondja, hogy ugyanúgy érez, mint Jamie, hogy ezt nem fogja szégyellni, nem lesz kínos. Mire Jamie elmondja, hogy nem lesz az, hogy Harald, a rendező odamegy megkérdezni, hogy hogy tetszett a film, ő meg azt válaszolja, hogy nagyon, miközben arra gondol, hogy szívás volt az egész. Aztán Josh megkérdezi, hogy részt vettek-e már korábban a Comic Conon más filmekkel. Jamie a New Moonnal, illetve egy tévésorozattal, a The Prisonerrel. Kevin elmondj,a hogy számára ez az egész nagyon új, de nagyon jó érzés látni, hogy az emberek ilyen izgatottak valamivel kapcsolatban, amiben részt vett. Közben megjön Godfrey is, Magnus csatlakozott. Kevin megjegyzi, hogy ezért most mind nagyon kicsinek érezhetik magukat, és nagyon csúnyának. xD Jamie közben visszatér az interjúra, és elmondja, hogy a rajongók nélkül most nem ülhetnének ott, és ez nagyon fontos neki, és tiszteletben tartják. De még mindig nagyon sokkolja, hogy mennyire fontos az embereknek, hogy mit csinál.
Josh Godfrey-hoz fordul, ott volt az első forgatási napján. Godfrey is elmondja, hogy ő is nagyon izgatott, és nagyon jó ott lenni a Comic Conon, mert már nagyon sokat hallott róla mindenféle történetetek. Godfrey még nem látta a kész filmet, de hamarosan ő is megnézi.
Aztán a forgatásról beszélgetnek, Jamie mesél róla, és elmondja, hogy tényleg nagyon jó barátokat szerzett a forgatáson, olyan emberekkel ismerkedett meg, akik örök életében vele maradnak majd, és számára ez többet jelent, mint bármi más. És szinte el is érzékenyül, ahogy róla beszél.
Közben megjön Lily is, aztán befut Robbie is, aki folyamatosan fényképez, dokumentálja az eseményeket. Lily elmondja, hogy izgatott és ideges.

Folytatás a törés után... Katt a továbbra!








Kevin elmondja, hogy az emberek a forgatáson mindig próbálnak kijönni egymással, meg kedvesen viselkedni, de ez valami több volt. Segítették egymást, és mind nagyon jó filmet akartak csinálni, de nagyon hasonló helyzetből jöttek, és szinte nyitott könyvek lettek egymás számára, annyira sok időt töltöttek együtt. És nem túl gyakran történik meg.
Aztán Lilyt és Jamie-t kérdezi Josh a meghallgatásokról, mert külön-külön már kérdezte őket, de úgy, hogy mindketten ott vannak, még nem. Elmondják, hogy nagyon kínos volt az egész, Lily elmeséli, hogy nemrég nézték meg, és egész idő alatt a haját csavargatta. Jamie elmondja, hogy semmit nem szeret megnézni, amit csinál, aztán elmondja, hogy a castingok mindig nagyon furcsák, és úgy ment oda, hogy nem érezte magát megfelelőnek a szerepre, és amikor végül megérkezett, akkor furcsa módon kényelmes volt az egész. Olyan érzés volt, mintha Lilyvel évek óta ismerték volna egymást, Lily pedig ugyanígy érzett. Aztán elmeséli, hogy kérdezgették már korábban is azzal kapcsolatban, hogy ő kit tudna elképzelni Jace-nek, és amikor szóba került, ő egyből Jamie-re gondolt, de soha nem találkoztak.
Aztán a könyv végéről beszélnek, anélkül, hogy spoilereznének, hogy mennyire maradt ez benne a filmben. Mire elmondják, hogy a szerelmi szám egy hullámvasút, aztán azon szórakoznak, hogy Simon történetét változtatták meg nagyon. Robbie elmeséli, hogy szinte bűntudatot érzett a forgatás első napjaiban, amikor a könyveket aláírta, hogy ennyi rajongója van, ő meg csak úgy aláírja őket, furcsa volt. De aztán megszokta. És nagyon messziről jöttek rajongók, hogy megnézzék ahogy forgatnak, és ez nagyon furcsa volt. Aztán azon szórakoznak, hogy szereti az idősebb nőket, és szóba kerülnek a Mundie Mums (mondi anyukák).
Aztán Magnusról beszélnek Godfrey-val. Godfrey elmondja, hogy nagyon megtisztelő, hogy részt vehet ebben, és hihetetlen Magnus játszani, mert nagyon érdekes karakter.
Aztán Josh elmondta, hogy készült egy kis teszttel.




A Comic Conra mindenféle rajongótábor jár, vegyes kérdések jönnek ezzel kapcsolatban, azt teszteli Josh, hogy mennyire ismerik ezeket a színészek. 
Az első kérdés, hogy miből készültek Farkas (Rozsomák) karmai, mire Robbie válaszol, hogy adamantiumból. A következő Superman igazi neve, ezt tudják mind, hogy Clark Kent, mire Robbie megjegyzi, hogy Cal El (nem biztos, hogy így kell írni, már nem emlékszem, bocsi), ami ugye Superman igazi neve volt a saját bolygóján. És szórakoznak rajta, hogy Robbie ezeket tudja. Aztán azt kell megválaszolni, hogy mi az a Tardis, ami a Doctor Who-ban ugye a telefonfülke. Lily meg megjegyzi, hogy ez olyan brit dolog. A következő kérdés az, hogy mi a sárkány neve a Hobbitban, mire Robbie azt mondja, Benedict Cumberbatch, mert ő játssza majd a filmben a sárkányt. Egyébként Smaug. Honnan származik Thor, Robbie mondja, hogy Asgard. Melyik körzetből jött Katniss, Robbie mondja, hogy 12. Trónok harca kérdés, melyik szereplő vesztette el a péniszét az előző évadban. Lily tudja a színész nevét, ezután pedig Csubakka (Chewbacca, ha valakinek így jobban tetszik :D) hangot kell utánozniuk.

2 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets