Blogger Widgets

2013. július 21., vasárnap

EW interjú a Comic Conról


Sziasztok!

Az Entertainment Weekly is készített interjút a szereplőkkel. Íme:




Elsorolja, kik vannak ott. Godfrey nevét elfelejti, megmondják, Kevin pedig viccelődik, hogy a legjóképűbb pasi. 
Lily mesél arról, hogy kezdődik a történet. (ezt most nem írnám le, ismerjük :D) 
Jamie elmondja, hogy igen, Jace kicsit olyasmi, mint egy mentor, Clary szemén keresztül ismerjük meg a történetet, és neki meg kell szoknia, hogy ő egy Árnyvadász. 
Kevinnek elmondja a riporter, hogy egy szerelmi háromszög tagja, mire Kevin megjegyzi, hogy igazából Robbie is benne van, úgyhogy Lily megállapítja, hogy ez inkább négyszög. Valami mindenkinek. Kevin megjegyzi, hogy a karaktere nagyon szereti Jace-t, mire Jamie kinyúl Kevinhez, és mondja, hogy ő is szereti őt. Aztán Kevin elmondja, hogy az ő szereplőjének a története nem annyira derül ki az első részben, és sokkal többet tudunk meg róla később.
Cassie elmeséli, honnan jött az ötlet. Egy tetoválószalonban, ahol a barátnője dolgozott, és mesélt a tetkókról neki, megmutatta a designjait, és ebből jött az ötlet. Aztán Clary jutott eszébe, és innen indult. 
Harald elmondja, hogy nagyon nehéz volt egy ilyen könyvet leszűkíteni egy filmre. De szerették volna megtartani a könyv lelkét, és szerinte sikerült, és a szereplőgárda is nagyon jó munkát végzett. 
Aztán a csoportos jelenetekről kérdezik őket, mire elmondják, hogy az Dumort Hotel jelenet, ami egy nagy harcjelenet. Hamiltonban forgattak, amit nagyon szerettek, de a hotelt, ahol forgattak, annyira nem. Robbie szerint olyan volt, mintha a Titanicot felhozta volna valaki a felszínre. Nagyon hideg volt, és megbeszélik, hogy az olyan cipők, amiket Lily viselt, nem a legjobbak a démonokkal történő harcoláshoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets