Blogger Widgets

2013. július 22., hétfő

Movie Web interjúk a szereplőkkel


Sziasztok!

A Movie Web is készített interjút a szereplőkkel. Íme:

Lily:



Lily nagyjából összefoglalja, miről szól a film, és elmondja, hogy ez az első Comic Conja, és nagyon jó, hogy itt lehet. Aztán elmondja, hogy nagyon vicces, hogy a rajongók mindenféléknek beöltöznek, és fényképeket akarnak velük, amikor ő azt gondolja magában, hogy nem, én akarok veletek. És nagyon büszke, hogy itt lehet, és izgatott meg ideges. 
Lily szerint a történet nem teljesen olyan, mint ami megszokott a fiataloknak szóló filmek között, kicsit sötét és drámai. Claryben azt szereti a legjobban, hogy milyen közel áll az édesanyjához, és ő is a sajátjához, és az egész történet arról szól, hogy őt akarja visszakapni. És még hozzáteszi, hogy nagyon sokat tanult magáról, miközben Claryt játszotta. 


A többi interjút a törés után megtaláljátok.




Jamie:



Jamie elmondja, hogy négy éve egy másik projekttel már volt a Comic Conon, de nagyon jó itt lenni megint. Jace Árnyvadász, démonokkal harcol, Clary szerelme, nagyon sebezhető, de közben hihetetlen szarkasztikus. Ő egy harcos és egyben valaki, aki képes szeretni.
Nagyon sokat készült a szerepre, négy hónappal a forgatás kezdete előtt kezdett edzeni, különböző ötleteket próbáltak ki, hogy hogy nézzen ki, mennyire legyen izmos. De letettek erről a felfújt, rock staros izomzatról, sokkal inkább olyan akart lenni, mint Brad Pitt a Harcosok klubjában. Ez a fizikai rész, érzelmileg pedig szerinte sokkal sötétebbre formálta Jace-t, mint amilyen a könyvben, de ott 500 oldal van kibontani a karaktert és a világot, míg a filmben csak egy-két óra.


Kevin:




Kevin is összefoglalja, mi is az a Csontváros. Ő nagyon izgatott a filmmel kapcsolatban, és szerinte szeretni fogják az emberek.
Ő Alec Lightwoodot játssza. Elmondja, hogy nagyon jó volt játszani, sok harcjelenet van.
Aztán szóba kerül a Comic Con, elmondja, hogy egy őrület, még soha nem volt ezelőtt, teljesen más, mint filmet csinálni, olyan, mintha egy külön világ lenne.
Elmondja, hogy néhány hete látta, nagyszerű film lett, annak is, aki olvasta, és annak is, aki nem. Nagyon jó alakítások vannak benne - az övén kívül -, sok akció, jó harcjelenetek.


Harald:



Harald elmondja, hogy imádja a Comic Cont, igazából az egyik oka, amiért ezt a filmet csinálta, hogy eljuthasson a Comic Conra. :) Tökéletes Comic Con film, fantasy, ami a való életben gyökerezik, női főhőssel, mindenkinek van benne valami. Egy kicsit sötét fantasyvilágot fogunk látni, és kicsit félelmetes, mint az Ördögűző, ami nagyban inspirálta. A könyv rajongói nagyon boldogok lesznek, de azok is élvezni fogják, akik nem ismerik a könyveket.


Cassie:


Cassie elmondja, hogy ez az első Comic Con legjobb módja, megtapasztalni ezt az őrületet. Amikor először a forgatáson járt, sírt, annyira izgatott volt, és látni, ahogy az egész életre kelt, nagyszerű érzés volt. Nagyon bevonták a szereposztásba, aminek nagyon örült, mindenkinek volt szava, és nagyon jó volt nézni őket.
Aztán elmondja, miről szól a történet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets