Blogger Widgets

2013. július 21., vasárnap

Comic Con videó


Sziasztok!

Itt egy videó a Comic Conról, megint csak igyekszem összefoglalni, miről is van szó benne. :)





Lily elmondja, hogy azt szerette nagyon Claryben, hogy az a célja, hogy megtalálja az édesanyját, és jön a szerelmi szál, a dráma, a vicces részek, de a végső célja, ami végigmegy a történeten, hogy megmentse az édesanyját. Mindenféle őrült helyzetbe kerül, de sohasem gyenge. Aztán elmondja, hogy a könyv rajongó volt már azelőtt is, hogy megkapta a szerepet, és egy álom vált ezzel valóra, és nagy megtiszteltetés. 
Haraldot arról kérdezik, hogy hogy dönti el egy rendező, hogy mennyire maradjon hű a könyvekhez. Harald elmondja, hogy az alapmű, amiből dolgoznia kellett alapjáraton nagyon jó, ezért nem is akarták megváltoztatni. A nehézség az volt, hogy leképezzék egy filmbe. És döntéseket kellett hozniuk, hogy mit tartanak meg, hogyan tartják meg, és hogy maradjon egy összefüggő történet úgy is, hogy bizonyos dolgokat meg kellett változtatniuk. Ezért nagyon jó volt, hogy Cassie-vel együtt tudtak dolgozni, és nagyon sokat segített. 
Cassie arról beszél, hogy szerette volna, ha bevonják a filmkészítők, és amikor megkérdezték, hogy miben szeretne részt venni, akkor azt válaszolta, hogy mindenben, ha lehet. Az egész csoportos munka volt, bevezették a filmkészítés világába.
Jamie elmondja a riporternek, hogy egy arrogáns rohadék, mire Jamie megköszöni, de hozzáteszi a kérdező, hogy természetesen a szereplőre gondolt. Jamie elmondja, hogy a filmben is ilyen Jace, de a könyvben több száz oldal van rá, hogy megismerjük a karaktert, a filmben fókuszálni kellett valamire, és számára Jace sebezhetősége volt a fontos. És ezért ilyen önző, arrogáns. 
Robbie-val kapcsolatban arról beszélnek, hogy már ismeri a halhatatlanságot korábbról (Misfits), mire Robbie elmondja, hogy eléggé más a dolog, mert az Alvilágiak félig démonok, félig emberek, és békében élnek az emberekkel, míg a Misfits-ben szuperképességek vannak, ami elég más. A Misfits szereplők számára ezek a képességek valamiféle átkok, amelyek a saját bizonytalanságaikat vetítik ki.
Kevint arról kérdezik, hogy mennyire nézett előre Alec történetében, hogy mi történik még vele. A kérdező azt mondja, hogy mennyire csalt, mire Kevin megjegyzi, hogy ne mondják áll a feleségének. Kevin elmondja, hogy a fő fókusz azon volt, hogy az első könyvet, első filmet elkészítsék, de mivel egy karaktert akart létrehozni, igyekezett nem túlságosan előre figyelni. És próbáltak az első filmre figyelni, nem annyira az egész sorozatra. És egyébként nagyon tetszett neki, hogy Cassie létre tudott hozni egy ennyire nagy dologban egy ilyen karaktert.
Amikor Godfrey-hoz jutnak, Kevin viccesen megjegyzi, hogy levette a gatyáját, mármint ugye a filmben Magnus, aztán Godfrey mindenkit köszönt a buliján. Pont ezzel kapcsolatban kérdezi  riporter, hogy hogy tetszik neki a Comic Con, Godfrey pedig elmondja, hogy az egész egy őrület.

2 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets