Blogger Widgets

2013. július 22., hétfő

EW interjú a színészekkel


Sziasztok!

Az Entertainment Weekly is készített interjúkat a szereplőkkel a Comic Conon. Ezt beágyazni sajnos nem tudom, a videót itt nézhetitek meg: http://insidemovies.ew.com/2013/07/20/the-mortal-instruments-city-of-bones-cast/



Az első kérdés Haraldnak, a rendezőnek, hogy ez egy fantasy történet, amikor megkapta a forgatókönyvet, volt-e valami, amit kifejezetten várt vagy izgatott volt miatta. A démonokat nehéz volt megvalósítani, az Ördögűző című film ihlette őket, ami jó volt megmutatni egy megszállt embert. És nem akarta, hogy mind ilyen CGI lények legyenek.

Lilyhez az a kérdés, hogy az ő szülei tartották-e már előtte titokban nagy dolgokat, mint ahogy Jocelyn a filmben. Lily elmondja, hogy most semmi konkrét nem jut eszébe, de biztos benne, hogy ha igen, akkor azért csinálták, amiért a filmben Jocelyn is, hogy megvédjék.

Haraldot az üvegházas jelenetről kérdezik. Elmondja, hogy ez egy nagyon jó jelenet Jace számára. Amikor Lily és Jamie megcsókolták egymást, emlékeztetnie kellett őket rá, hogy ez az első alkalom, amikor csókolóznak, így kicsit többször fel kellett venniük, mert elfelejtették, hogy ez igazából egy első csók. De egyébként minden csók az első csók.

Jamie is az üvegházas jelenetről beszél, ez az a jelenet, amiben Jace megnyílik Clarynek, megmutatja a sebezhető oldalát, és ezt nem sokszor teszi meg. És persze ott a csók is, de számára inkább a sebezhetőség megmutatásáról szólt.

Lily mit választana, ha bármi lehetne, alvilági vagy árnyvadász. Lily elmondja, hogy tetszik neki ez a vámpír dolog, szóval az. Harald vérfarkast mondott, és akkor együtt lógna Aidan Turnerrel.

Jamie-hez az a kérdés, hogy amikor döntenie kell, inkább Jace-re vagy Claryre hasonlít. Azt feleli, hogy a kettő között, szereti a spontaneitást, de nem a vasárnapokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets