Blogger Widgets

2013. április 8., hétfő

Új Robbie képek



 
 

4 megjegyzés:

  1. Édes kis pumukli :DDD

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a srácot és hatalmas rajongója vagyok (talán kissé fanatikus is), de nem tudom nem észrevenni, hogy mostanában feltűnően le van fogyva még magához képest is. Tudom, sosem volt egy vasgyúró, de pl a Me and Mrs Jones-ban még sokkal kerekebb volt az arca, pedig azt még kb egy éve sincs, hogy leforgatták. (A legkerekebb talán a Borrowersben volt még 2-3 éve)
    Egyél ész nélkül, Robert :)
    Az viszont mindenképpen nagyon szimpatikus, hogy ennyire összetartanak a családjával. Rengeteg közös képük van a bátyjával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is fogyott! És aranyos volt az az egyél ész nélkül dolog. :D
      Amúgy igen, tényleg nagyon sok olyan képe van, amin a családjával van. :) De szerintem ez lenne a normális. Illetve szerintem ebben még az is benne van, hogy még csak egy szűkebb kör ismeri, így bátrabban tud mászkálni a családjával. De lehet, hogy nincs igazam. :)

      Törlés
  3. :)
    Írországban azért szinte mindenki ismeri már, a Love/Hate borzasztóan népszerű (nem véletlenül).
    Ezért én nem azt mondanám, hogy bátrabban mer velük mutatkozni (látod, most is a nyomukban volt a sajtó), inkább még tűri, hogy fotózzák őket együtt, ha már úgyis általában Londonban van és relatíve keveset látják egymást (gondolom).

    Az evéssel meg tényleg kapkodnia kéne magát, mert így teljesen el fog fogyni. Idősebbnek is néz ki most pár évvel, mint korábban a babaarcával. Ha a Csontváros pedig nem az utolsó adaptáció lesz, amit készítenek - remélhetőleg nem, akkor őszre gatyába kell majd ráznia magát, hogy újra 18 évest játszhasson :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets