Blogger Widgets

2013. április 13., szombat

Jace szemszíne a filmben?


Sziasztok!

Milyen színű lesz Jace szeme a filmben? Ez egy olyan kérdés, amit nagyon gyakran megkapok én is, és mindig csak annyit tudok rá mondani, hogy nem tudom. Hol kék, mint Jamie szeme, hol sárgás, mint Jace szeme a könyvben. 

Cassie-t erről kérdezte az egyik rajongó, íme a válasza:

(a rajongó arról ír, hogy Jace szeme kék az előzetesben)

Igaz, de a poszteres arany, szóval ki tudja? Ezek olyan kérdések, amiket inkább Haraldnak kellene feltennetek. Van Tumblr oldala! És jobban tud válaszolni az ilyen kérdésekre, mint én.


Nem tudom a végleges döntést a szemeket illetően. A színészeknek nem volt kontaktlencséjük. Ez az IIRC ellen lett volna, mert Harald azt akarta, hogy olyan természetesek legyenek, amennyire lehetséges. Gyakran hallom, hogy az emberek azt mondják: "De a színésznek olyan könnyű kontaktlencsét viselni", miközben kontaktlencsét viselni fáj - gyakran bántják a szemet, módosítják a periférikus látást, ami probléma, amikor akciójeleneteket vesznek fel, a színész mindig érzi, hogy ott van, és erre figyel a színészkedés helyett. Godfrey sem viselt kontaktlencsét; a macskaszemeit utólag adták hozzá vizuális effekttel, és a vizuális effektek hozzáadása még zajlik, szóval nem tudom megmondani, hogy átszínezik-e valamelyik színész szemének a színét. Nem tudom. Azt elmondhatom, hogy Jamie-nek gyönyörű kék szeme van, és kicsit bűn lenne eltakarni őket! Azt hiszem, meglátjuk, mi történik. 

Akárhogy is, nem védeni próbálom a döntéseket, amiket hoztak, mert ezek olyan döntések, amiket nem én hoztam. És keveset is tudok róluk. Annyit viszont elmondhatok, hogy a döntéseket átgondolták, ha nem értetek egyet, az nincs semmi baj, jogotok van hozzá, de nem azért hozták meg őket, mert nem olvasták a könyvet, vagy nem érdekelte őket. Néha olyan döntéseket kell hozniuk, mint hogy "Jobb lenne, ha Jamie kontaktlencsét viselne vagy ha meg tudná csinálni a saját kaszkadőrmutatványait?", és lehet, hogy nem ugyanazt a döntést hozzák, amit ti hoztatok volna. 

5 megjegyzés:

  1. Engem aztán hidegen hagy a szemszínük, csak a munkájukat végezzék jól a színészek. Filmnézés közben sem arra fogok figyelni, hogy most milyen színű a szemük, hanem hogy mozognak akció közben stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletesen egyetértek. :)

      Törlés
    2. A tökéletes játék a legfontosabb..de azért,szívesn néznék farkasszemet egy arany szempárral!! :DD :3

      Törlés
    3. Tudom, hogy most ez olyan, mintha a könyvhűség ellen beszélnék, de... nekem egy életre elég volt az arany szemekből a Twilightban. (És ezt úgy mondom, hogy szeretem a Twilightot.)

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets