Blogger Widgets

2013. április 7., vasárnap

Új design

Sziasztok!

Ahogyan azt bizonyára észrevettétek, az oldal éjféltől új designba burkolózott. Vannak apróbb változások (mint például a bejegyzések körül lévő keret), az elrendezés a ti Facebook szavazataitok alapján maradt, és két nagyobb, ami biztosan mindenkinek feltűnt: a fejléc és a háttér. 

Mindkettőt egy nagyon kedves és tehetséges olvasónak, Clarynek köszönhetjük, aki rögtön 7(!) fejlécet is készített, ezek közül választottam ki a fentit. (Annyit elárulok, hogy a kiválasztott verzión eredetileg nem volt rajta ez bizonyos szexi boszorkánymester, de Clary még az ilyen kínjaimon is segített. :P) 

Illetve muszáj azt is elmondanom, hogy az elrendezés miatt ti nem látjátok a hátteret teljes nagyságában (sajnos így tudtam csak szépen megoldani), de ha bizonyos időközönként esetleg a másik oldalon jelennek meg rúnák a háttéren, ne lepődjetek meg! ;)

Ezúton is nagyon-nagyon-nagyon köszönöm Clarynek, ez az oldalon lévő harmadik design, de az első, ami kifejezetten a magyar rajongói oldal számára készült! Nekem nagyon tetszik és nagyon büszke vagyok rá!

Egyébként szerintem az összes fejléc gyönyörű lett, mindet gondosan le is mentettem, szerintem azokat is láthatjátok még valamikor! :)
 

5 megjegyzés:

  1. Klassz lett az új dizi :) Az a bizonyos szexi boszorkánymester pedig kötelező ezen az oldalon :D

    VálaszTörlés
  2. fantasztikus lett :D a fejlécet kb. 5 percig bámultam mielőtt tovább mentem volna :D

    VálaszTörlés
  3. Első reakcióm: hűűűűűűűűűűűűűű, ááááááá dejó! *percekig nézi a fejlécet* xD
    Nagyonnagyon tetszik, azt pedig külön imádom, hogy a TID-ből is van rajta valaki... Tényleg nagyon jó! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép a fejléc! Nagyon-nagyon! *.* Ilyet én is szeretnék csinálni...
    Grat Clary, ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets