Blogger Widgets

2013. április 7., vasárnap

Árnyvadász tarotkártyák - SPOILERES!

Sziasztok!

Cassandra Clare és Cassandra Jean egy újabb Árnyvadász tarotkártyával készültek. Ám ezúttal ez a bizonyos kártya annyira spoileres, hogy nem csak a Clockwork Princessre nézve az, hanem még nem megjelent könyvből is van benne spoiler! 

Épp ezért nem teszem ki a kártyát, viszont itt van hozzá a link: http://cassandraclare.tumblr.com/post/47381667977/okay-i-dont-know-if-i-missed-it-but-i-have-not

MÉG EGYSZER! MIELŐTT MEGNYITJÁTOK, CLOCKWORK PRINCESS SPOILER!!!!

És akkor a szöveg fordítása, kékkel, hogy ne látszódjon, tehát ha olvasni akarjátok, jelöljétek ki!

Tehát, amit Cassie írt:

A Jem/Tessa kártyát azért nem mutattam meg eddig, mert NAGYON SPOILERES. Nem CSAK a Clockwork Princess eseményeire nézve, hanem olyan jövőbeli eseményekre nézve is, ami még nem volt benne egyik könyvben sem. 

(kép)

Cassandra Jeantől, természetesen. Tíz rúna: a házasság rúna. (Tessán nincs rúna, mert Tessa bőre nem tudja elviselni őket. Amikor hozzáment Willhez, egy rúnás karkötőt viselt. A harmincadik évfordulójukra Will újraterveztette a karkötőt gyöngyökkel, amelyek az évek számát jelezték.)

Ami a jelenetet illeti, nem mondhatom meg, mikor játszódik. Csak, hogy van. Lehet a CoHF alatt vagy a DA alatt, vagy a kettő között. Lehet, hogy megírt jelenet, lehet hogy csak valami, ami megtörténik. Százszorszépek vannak körülöttük, amik a hűséges szerelmet és a türelmet szimbolizálják, és ahogy láthatjátok, Tessa még mindig viseli Will karkötőjét. 

Azoknak pedig, akik arról kérdeztek, hogy Jemnek és Tessának vannak-e gyerekei, és hogy Tessa úgy dönt-e, hogy halandó lesz - lehet gyerekük. Jem halandó. A gyerekek is halandóak lennének. Ez egy olyan világ, ahol halandóvá válni, ha nem vagy az, vagy halhatatlanná válni, ha nem vagy az, majdnem lehetetlen és nagy árat követel. Nem teszi egyszerűvé az életet, de ahogy Logan Echolls mondja, nem azokról írnak dalokat, akiknek egyszerű. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets