Blogger Widgets

2013. április 9., kedd

2013 TOP5 könyvadaptációja


Sziasztok!

A Guardian összeállított egy TOP5-ös listát 2013 legjobb könyvadaptációiból, és a Csontváros az első helyen végzett a listán, megelőzve a Hunger Games második részét, a Futótűz-et, A burok című fillmet, a Lenyűgöző teremtményeket illetve az új Percy Jackson filmet. A cikkben egyébként már azt is előrevetítik, hogy 2014 sem fog majd csalódást okozni!



A következőt írták a Csontvárosról:

Az első túl egyszerű. Az egyik kedvenc sorozatomból VÉGRE filmet készítenek! A Csontváros a BRILIÁNS Cassandra Clare-től - a valaha volt egyik leglenyűgözőbb írónőtől. Ez lesz a leghihetetlenebb film: úgy értem, démonvadászat és az elképesztő Jace Wayland, hogy lehetne nem az?! Az alapötlet az, hogy van egy rejtett világ tele mindenféle lénnyel: Alvilágiakkal (vámpírok, vérfarkasok stb.), démonokkal és Árnyvadászokkal (ember-angyal keverékek, akik az embereket védik a démonoktól).
Szóval minden fantasy, akciójelenet és démonirtó rajongó figyeljen, mert ez a film és könyv nektek készült! És, kell-e mondanom, a szereplőgárda briliáns: Jace, Clary, Simon, Luke, Jocelyn és Valentine mind tökéletesek! Isabelle és Alec még nem teljesen győztek meg, de biztos vagyok benne, hogy ők is nagyszerűek lesznek! Humorral, ésszel, akcióval és romantikával, ez a film mindenki számára tartogat valamit! A Csontváros augusztus 23-án érkezik. Számolom a napokat!


A teljes listát a fenti linken olvashatjátok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets