Blogger Widgets

2013. április 9., kedd

Kevin interjú


Sziasztok!

Itt egy újabb Kevin Zegers (Alec) interjú a WonderConról.




Kevinhez először az a kérdés, hogy mit gondol arról, hogy ez egy nagyon népszerű könyvsorozatból lett film. Kevin elmondja, hogy sokat beszélgettek erről a témáról Haralddal és a többi szereplővel is, és megegyezett a véleményük abban, hogy a lényeg az, hogy jó film legyen. Mert gyakran annyira ragaszkodnak a könyvhöz, hogy emiatt lesz rossz film a vége. Ezt a filmet meg fogjátok tudni nézni azok is, akik olvasták a könyvet, és azok is, akik nem, és jól érezhetik magukat közben, mert jó filmet látni. Számára ezért működött a Harry Potter és a Gyűrűk ura is, mert a rajongók nyilván elmennek megnézni, és remélhetőleg szeretni is fogják, de a kulcs, hogy egy önálló film legyen, ami a könyveken alapul, de a lényeg, hogy jó film legyen.
Aztán a riporter megkérdezi, hogy nagyon sok természetfeletti film volt már, miben más ez számára? Kevin szerint nagyon személyes, nem annyira támaszkodik kizárólag a természetfeletti dolgokra, nagyon fontosak benne a szereplők és a játék, nem annyira csak a CGI ragadja magával a nézőket, hanem nagyon fontosak voltak a szereplők is, hogy az egészet a valóságban tartsák.
Milyen volt az edzés? Nagyon sokat edzettek, gyakorlatilag abba sem hagyták, az ebédszünetekben is edzettek, mert Harald azt akarta, hogy mindenki maga csinálja a harcjeleneteit. Majd Kevin hozzáteszi, hogy ez olyan pasi dolog, nagyon örült neki, mert amikor kisgyerek volt, akkor gonoszokat akart ölni, és most megteheti.
Kevin elmondja, hogy a legtöbb dolog, amit látunk, igazi - a harcjelenetek, a díszletek, és kevés a CGI.
Milyen volt, amikor először látta magát, amikor már a szerepében volt? Kevin elmondja, hogy vidám volt. Vannak ismerősei, akik voltak meghallgatáson szuperhősös filmszerepekért, és elmondja, hogy amikor felveszed a ruhát, még mindig te vagy, de bőrcuccot viselsz... Az első reakciója az volt, hogy "Úristen, milyen hülyén nézek ki!", aztán hozzászoktam, és tényleg működik. De ezen a helyzeten kívül hülyén néz ki. Aztán a riporter megjegyzi, hogy sokan hordanak ilyen bőrcuccot a rajongók közül. Kevin elmondja, hogy igen, befelé jövet látta, aztán oldalra mutat (99%, hogy Lilyre), és megjegyzi, hogy ő is abban van, és jól áll neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets