Blogger Widgets

2013. április 11., csütörtök

Magyar megjelenések


Sziasztok!

A napokban rengeteg kérdést kaptam - privátban, chaten, kommentben -, hogy Cassie bizonyos könyvei megjelennek-e magyarul, és ha igen, mikor. 

Gondoltam, egyszerűbb, ha írok erről egy összegző posztot. 

Haladjunk szépen sorban!


Elveszett lelkek városa 
A legutóbbi információim szerint az Elveszett lelkek városát megpróbálják kiadni a Könyvhétre, ami nem keverendő össze a jövő heti Könyvfesztivállal. Az idén a Könyvhét június 7. és  11. között lesz. Amennyiben csúszás lesz, akkor augusztusban várható. 

Clockwork Princess
A Clockwork Princess valamikor év vége felé várható, ennél pontosabb infóim nincsenek, de az eddigi tapasztalatok alapján szerintem legkésőbb karácsonyra megjelenik.

Bane krónikák - Árnyvadász kódex
Nem, erről a kettőről nem tudok biztosat mondani. A jó hír az, hogy a kiadó egyelőre nem zárkózik el egyik kiadása elől sem, tehát nem mondtak a kérdésre nemet. A rossz hír, hogy igent sem. Idézem: "rajta lesz a szemünk" 
Én bizakodó vagyok. Ezeknek a kiadása szerintem nagyban múlik azon, hogy mennyire lesz sikeres a film, illetve hogy a filmnek köszönhetően mennyi fog fogyni a TMI könyvekből idén. Illetve nyilván sokat számít majd, hogy milyenek lesznek a könyvekről a külföldi visszajelzések - azaz, hogy jónak értékelik-e őket.
Szóval azzal tudtok a legtöbbet tenni a könyvek megjelenéséért, hogy megveszitek Cassie eddig megjelent könyveit és elmentek megnézni a filmet moziban. Illetve amennyiben tervezitek elolvasni angolul őket, írtok róluk véleményt. És persze a kiadót is "zaklathatjátok" a Facebook oldalon, hogy lenne rá igény. De a dolog még elég korai, mivel a Bane krónikák könyv formában csak jövő évben jelenik meg angolul, és az Árnyvadász kódex is csak év vége felé jön. Szóval türelem!

Kemény borítós Csontváros, Hamuváros
A Csontváros meg fog jelenni kemény borítóval, elvileg a film megjelenésének környékén. Ezen már javítva lesz a sorozat címe is, tehát nem Halál ereklyéi lesz rajta. 
A Hamuvárosról egyelőre nem tudok semmit. 

Filmborítós Csontváros
Szóba került már többször, nem tudom, hogy biztosan lesz-e. Amennyiben igen, feltételezem, a film megjelenésének környékén várható. (Nagy esélyt látok rá, hogy lesz, mert a Twilightból és a Beautiful Creatures-ből is volt.)


Amennyiben bármelyikkel kapcsolatban új információm lesz, rögtön hozni fogom, mint ahogyan eddig is. Addig is olvassátok Cassie könyveit, írjatok róla értékelést, véleményt, ajánljátok az ismerőiteknek! Minél több emberhez eljut a sorozat, annál nagyobb esély van arra, hogy megjelennek magyarul is a kiegészítő kötetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets