Blogger Widgets

2013. február 18., hétfő

A levél - Miről szólhat?

Sziasztok!

A Bane krónikák utolsó novellájának a címe: A levél. És ez az egyetlen, amivel kapcsolatban Cassie nem árult el semmit. Vajon miért? Miről szólhat? 

Figyelem! CoLS SPOILER!!!

Tudjuk, hogy a történetek időrendben következnek. Francia, forrdalom, 20-as évek, 70-es évek... Aztán következik az első randi Aleckel, aztán a szülinapi ajándékos novella a Hamuváros és az Üvegváros közötti időszakból. Tehát A levél minden bizonnyal ezután játszódik, és minden bizonnyal róluk szól.

Tudjuk, hogy Magnus szakít Aleckel a CoLS végén. Az én elméletem szerint ez a bizonyos levél, ami a címben van, a szakítás utánról származik. Ezesetben indokolt a spoilermentesség, hiszen ez már szervesen kapcsolódna a CoHF-hez. Ez márciusban fog megjelenni, így a december 31-es A levél megjelenés idején már nem lesz akkora spoiler, mint egy évvel a CoHF megjelenése előtt. Ilyen közel a megjelenéshez Cassie már úgyis több spoileres részletet szokott megosztani, akkor már közel lesz a CoHF könyvelőzetes is, így egy kicsit, de nem túlságosan spoileres Bane novella bőven belefér. Ráadásul épp eléggé csavarja majd össze a szívünket ahhoz, hogy csak még inkább akarjuk olvasni a Mennyei tűz városát. 

Ráadásul ahogy több amerikai rajongó rámutatott, Cassie mosolygós fejet használt, amikor közölte, hogy ezzel a novellával kapcsolatban nincs spoiler. Nála ez pedig nagy eséllyel azt jelenti, hogy valami rettentően gonosz dologra készül. És mi lehetne gonoszabb, mint hogy a meggyötört Malec shipperek szívén csavar még egyet?

1 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets