Blogger Widgets

2013. január 16., szerda

Segítség kerestetik!

Sziasztok!

Ha szeretnétek valamilyen módon részt venni az oldal életében, itt a lehetőség!

A Pinterest oldal elég kihalt, pedig szerintem van benne potenciál, és tudom, hogy rengeteg jó kép terjed az interneten és a Pinteresten is Cassie könyveivel és a színészekkel kapcsolatban. Nekem viszont sajnos erre már tényleg nem nagyon jut időm a sok más mellett, amit csinálok. Viszont szeretném, ha ezen az oldalon is lenne élet.

Ezért arra gondoltam, hogy ha valakinek van kedve, beszállhat bizonyos Boardok szerkesztésébe. Aki ismeri a Pinterest rendszerét, az tudja, hogy semmi bonyolult nincs benne, semmiféle konkrét tudást nem igényel a dolog. Aki tudja használni a Facebookot, az a Pinterestet is megtanulja pillanatok alatt. Tényleg roppant egyszerű a rendszere. Ha van igény, akkor készítek hozzá egy kis tájékoztatót is, hogy hogy lehet használni. :)

A jelentkezők részéről ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. Senkinek a fülét nem fogom rágni, hogy miért nem osztott már meg képeket hetek óta. A dolog teljesen szabadon zajlik, akinek amikor van ideje, felmehet, és megoszthat képeket az oldalon. 

Az adott témákhoz kapcsolódóan ha minden igaz, emailben tudok felvenni mindenkit szerkesztőnek, minden témához külön-külön. Azaz ha te például utálod Jonathan Rhys Meyerst, akkor nem kell ott is szerkesztőnek lenned. 

A dolognak tényleg az lenne a lényege, hogy az oldalon legyen egy kis élet, és hogy ti is jobban belefolyhassatok az Árnyvadászok oldal életébe is, anélkül, hogy ez bármilyen kötelezettséggel járna. Nekem pedig nagy segítség lenne, mert sajnos tényleg nincs időm mindenre. 

Jelenleg a következő boardok szerkesztésére lehet jelentkezni:
(a boardok olyanok, mint a mappák, az adott témához tartozó képek vannak benne)

- A színészek boardjai (egyesével lehet mindenkiére külön-külön is)
- A rendező és a producer boardja
- Cassie boardja
- Aláírások
- Keep Calm
- Rúnák
- Bakancslista
- Never trust a duck
- Végzet ereklyéi
- Pokoli szerkezetek
- Dark Artifices
- Vegyes

Nem kizárt, hogy a jövőben még több board is lesz, ebben az esetben írni fogok róla.

Ha van kedvetek velünk pinelni, akkor a következő módon jelentkezzetek:
  • Emailben a mihoczym@freemail.hu címen
  • Tárgymegjelölés: Pinterest
  • A levél tartalmazza, hogy melyik boardokat szeretnéd szerkeszteni és az email címedet, amit megadhatok, és ahová, ha minden igaz, a meghívót kapod (mindkettő fontos, ezek nélkül nem tudlak meghívni)
  
Nos, azt hiszem, ez a lényeg. Ha van kérdés, akkor kérdezzetek! :D

Ja, még annyit, hogy a Pinterest oldal címe, ha szeretnétek megnézni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets