Blogger Widgets

2013. január 15., kedd

Clockwork Princess történet

Sziasztok!

Korábban már megosztottam kétféle összefoglalót is a Clockwork Princessből, hát most érkezik a teljes verzió, SPOILEREKKEL!


Tessa Graynek boldognak kellene lennie - hiszen a menyasszonyok boldogok, nem igaz? Mégis, ahogy az esküvőjére készül Jem Carstairs-szel, a Londoni Intézet Árnyvadászai körül az árnyékok hálója egyre szorosabbá válik. Egy új démon tűnik fel, akit a vér és a titoktartás Mortmainhez köt, a férfihoz, aki azt tervezi, hogy a könyörtelen automatonokból, a Pokoli Szerkezetekből álló hadseregét arra használja, hogy elpusztítsa az Árnyvadászokat. Mortmainnek már csak egy dologra van szüksége ahhoz, hogy beteljesítse a tervét.

Tessára. 

Tessa tudja, hogy Axel Mortmain, a Magiszter érte jön, de nem tudja, hol és mikor üt rajtuk. Charlotte Branwell, a Londoni Intézet vezetője mindenre kész, hogy ők találják meg előbb. És a fiúk, akik egyenlő jogot formálnak Tessa szívére, Jem és Will, bármit megtesznek, hogy megmentsék őt.Habár Tessa és Jem most már jegyesek, és Will tudja, hogy találnia kellene valaki mást, akit szerethet, ugyanannyira szereti őt, mint azelőtt.

Egy haldokló Árnyvadász utolsó szavai rejtik a kulcsot, ami elvezetheti Tessát és barátait Mortmainhez. De a Londoni Intézet Árnyvadászai nem harcolhatnak egyedül, és az otthonukban, Idrisben, a Klávé uralkodó testülete kételkedik abban, hogy Mortmain tényleg jön. Miután azok, akiknek a szövetségeseiknek kellene lenniük, elárulják őket, az ellenségeik egyre közelebb kerülnek hozzájuk, az Árnyvadászok csapdába esnek, amikor Mortmain megkaparintja a gyógyszert, ami Jemet életben tartja. A legjobb barátjával a halál kapujában Willre vár, hogy kockára tegyen mindent a nőért, akit mindketten szeretnek. 

Hogy Willnek időt nyerjenek, Magnus Bane összefog Henry Branwell-lel, hogy elkészítsenek egy szerkezetet, ami segíthet legyőzni a Magisztert. Amíg azok, akik szeretik Tessát, azon dolgoznak, hogy megmentsék őt, és az Árnyvadászok jövője benne rejlik, Tessa rájön, hogy ő az egyetlen, aki megmentheti magát - amikor felfedezi igaz természetét, Tessa rájön, hogy sokkal erősebb, mint azt valaha álmodni merte. De szembenézhet-e egyetlen lány, még ha rendelkezik is az angyalok hatalmával, egy teljes hadsereggel?

Veszély és árulás, titkok és varázslat és a szerelem és veszteség összegabalyodott szálai összefonódnak, ahogy az Árnyvadászok a pusztulás szélére sodródnak a Pokoli szerkezetek trilógia lélegzetelállító befejezésében.

3 megjegyzés:

  1. Nem bírom kivárni!!!!!!!!!!! Ááá

    VálaszTörlés
  2. Ilyen kilasztást!! Rosszabb mint a korbács xP BAROMIRA VÁROM!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Na szóval cseppet SPOILERes amit írni fogok:
    Már nagyon kíváncsi vagyok Tessának milyen ereje származik az Árnyvadász őseitől...
    Na meg a könyv összes többi részére is! *.*

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets