Blogger Widgets

2013. január 18., péntek

A boszorkánymesterek neve

Sziasztok!

Cassie egészen új dolgot árult el a boszorkánymesterekről, és őszintén mondom, engem ez az információ teljesen felcsigázott.


Helló, Cassie! Két, vagyis inkább három apró kérdésem lenne. 1) Van annak valami oka, hogy a boszorkánymesterek vezetékneve 4 betűs? (azoké, akikkel találkoztunk) 2) Miért jelent mindegyikük vezetékneve valami... nos, negatívat (Bane - csapás, romlás, Fell - kegyetlen(ség) és bőr, Loss - veszteség)? 3) Ennek van valami jelentősége bármi módon vagy csak most már túl gyanakvó vagyok? :')

Cassie válasza:

Talán egy kicsit gyanakvó - most már olyan érzésem van, amit nem tudok másnak hívni, csak SEMMI JÓ SEM TÖRTÉNHET A CLOCKWORK PRINCESSBEN, CSAK HALÁL ÉS PUSZTULÁS hangulat (vagy csak az időjárás teszi. Istenem, utálom a telet), mintha csak a Kobiyashi Marura lépnénk be. (Ez egy próbatétel a Star Trekben - Deszy)

A boszorkánymesterek választják a saját vezetéknevüket, amikor elég idősek hozzá. A vezetéknevüknek valamilyen dolognak/főnévnek kell lennie. Nem feltétlenül kell négybetűsnek lennie (emlékezzetek John Shade-re), de valószínűleg megmutatja a boszorkánymester hangulatát, amikor választja. (Nem hiszem, hogy a Bane olyan rossz lenne, megkockáztatom, az ellenségeire nézve csapás, nem saját maga számára.)


Na, bevallom, én ezt hallva nagyon kíváncsi vagyok, látjuk-e a jelenetet a Bane krónikákban, amikor Magnus a vezetéknevét választotta. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets