Blogger Widgets

2013. január 13., vasárnap

Miért szavazzatok?

Sziasztok!

Már többször írtam róla, hogy éppen zajlik az MTV Movie Brawl, amiben ugye arról lehet szavazni, hogy melyik az a 2013-as film, amit a legjobban várunk. A Csontváros a Hunger Games második részével szorosan jelenleg az első helyen áll.

De persze ez folyamatosan változik, ezért tényleg szavazzatok!

Tegnap Cassie is írt egy posztot a dologról. Íme:

Remélném, hogy ha TMI/TID rajongó vagyok, akkor a Csontváros magasan szerepel a listádon, és figyelembe véve, hogy milyen eltökélt és vegyes rajongótábor vagyunk, nagyon jól csináljuk!

Kaptam ma egy emailt Haraldtól (a film rendezője), hogy épp a Csontváros vágásának közepén van, és megemlítette, hogy nagyon reméli, hogy megnyerjük a szavazást. (Harald norvég, igazi viking, ha versenyről van szó.)

Szóval elkezdtem félni, mi lesz, ha esetleg nem mi nyerünk. Harald esetleg enged a kétségbeesésnek, és gitárpengetőt csinál a felvételekből. Vagy Hawai-ra utazik gyógykezelésre, ami hátráltatja a film befejezését. Másrészről viszont ha nyerünk, gondoljatok bele, milyen boldog lesz Harald! Lehet, hogy lesz egy kis félmeztelen felvétel (oké, válasszatok: Robbie, Kevin, Jamie, Aidan, Jonathan...). BÁRMI MEGTÖRTÉNHET.

Félre a viccet, nagyszerű lenne megmutatni Haraldnak, hogy mennyire hálásak vagyunk neki a Twitter beszélgetésekért, a Tumblr válaszokért és azért, hogy ápolja a kapcsolatot a rajongókkal. Tényleg nagyon törődik veletek, srácok, szóval ha tudtok, szavazzatok a Csontvárosra a Movie Brawlban!



(És lesz jövő héten egy-két jó hírem, bár nem a filmmel kapcsolatos.)


Szóóóóval... Azt hiszem, a motiváció adott. Tessék szavazni! Link fent!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets