Blogger Widgets

2012. november 15., csütörtök

Jamie a BD2 premierjén

Sziasztok!

Tudom, hogy ez ennyi izgalom mellett már valószínűleg kevésbé érdekes, de...

Tegnap tartották a Breaking Dawn második részének londoni premierjét, amin Jamie Campbell Bower is részt vett. Tegnap már hoztam képeket, videót és egy-két szót. Most pedig itt van, hogy mit mondott Jamie a helyszínen készített az interjúban.

"Jó, hogy a Volturi visszajöhet valamiféle ronda tartalommal. Visszajövünk, és kicsit megbolygatjuk a dolgokat. Nem szeretnék túl sokat elárulni azoknak, akik még nem látták a filmet, de készüljetek fel némi seggbe rúgásra."

A Michael Sheenel közös munkáról:
"Csodálatos. Elképesztő valaki olyannak, mint én, tudjátok, aki viszonylag új a játékban, hogy együtt dolgozhat valakivel, aki már olyan régóta benne van a dolgokban, és valakivel, akit én annyira tisztelek, és nőni és fejlődni általuk. (Ööö, tudom, hogy kusza, de ő is ugrál a számok és személyek között - Deszy) Szóval amit tettem, annyi volt, hogy loptam tőle. És Michael, örülök, hogy nem vagy ma itt, mert akkor tudnád ezt. Mint egy mocskos szarka, ez vagyok én."

A Robbal, Kristennel és Taylorral közös munkáról: 
"Számomra mindig nagy öröm, akármelyik munkával kapcsolatban, hogy egy csoportnyi emberrel oszthatom meg a tapasztalatot. Szerencsére ebben a munkában körülbelül 70 szereplő volt, 16 és 70 év között. Szóval jó megosztani egy ennyire különböző emberekből álló csapattal, jól szórakoztunk és mókáztunk is egy kicsit."

Arról, hogy mit érez most, hogy vége és hogy megváltoztatta-e az életét:
"Azt hiszem, hülyeség lenne nem igent mondani. Kétségtelenül valami olyasmi volt, ami nagy hatással volt az életemre és a karrieremre, és nagyon hálás vagyok ezért, és hálás vagyok, hogy a része lehettem."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets