Blogger Widgets

2012. november 15., csütörtök

Harald interjú

Sziasztok!

Íme egy interjú Haralddal a filmről.




Azt kérdezi tőle a riporter, hogy hogy tudta ilyen gyorsan összerakni az előzetest. Hiszen alig fejeződött be a forgatás. 
Mire Harald azt feleli, hogy nagyon hamar elkezdtek rajta dolgozni. Már néhány hét forgatás után. Tudták, hogy sokan izgatottak a filmmel kapcsolatban, ezért igyekeztek gyorsan összedobni egy előzetest. De ez az előzetes nem tartalmazza az igazán "cool" felvételeket, azok majd később...

Mi volt a célja az első előzetessel? Mit akart megmutatni?
Azt mondja, hogy nagyon meg akartak felelni a rajongóknak. Mert hatalmas rajongói bázis van, és úgy forgattak, hogy a rajongók minden nap ott voltak. És ezt annyira jó volt látni, hogy szerettek volna valamit adni nekik. 

A riporter hölgy elmondja, hogy az előzetes nagyon "epic" (eposzi, nagyszabású) érzést kelt, sokat tesz ehhez hozzá a zene is. 
Harald elmondja, hogy ennek a zenének szerinte a filmhez nagyon megfelelő hangulata van. Megmutatja, hogy ez egyrészt egy eposzi történet, másrészt egy meghitt dráma, nagy kérdéseket, témákat érint. Szerinte tökéletesen adta magát az előzeteshez. Ad egy kicsit misztikus, de komoly tónust.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets