Blogger Widgets

2012. november 15., csütörtök

Amiket nem láttunk az előzetesben

Sziasztok!

Mielőtt bárki azt hinné, nem panaszkodni szeretnék. Imádom az előzetest! Minden kockáját. Ez csak észrevételek, illetve azt jelzik, hogy van még mit várnunk a következő előzetestől. :)


Magnus
Szerintem mindenkinek ő hiányzik a legjobban. Főleg, hogy ígérték. De még mindig húzzák egy kicsit a rajongók idegeit. Ám legyen! Elfogadjuk. Majd a következő meglepetésben! ;)

Intézet
Nem láthattuk az Intézetet kívülről. Én már nagyon kíváncsi vagyok rá. 

Vérfarkasok
Volt ugyan egy kis Luke, és Alaricot is láthattuk, de a vérfarkasok farkas alakját még nem.

Falánk démon
Láttunk ugyan démonszerűségeket, de konkrét démont nem.

(Utóbbi kettő, és minden bizonnyal az Intézet hiánya is abból fakad, hogy ezek a jelenetek utómunkálatokat igényelnek. A démonokat és a vérfarkasokat CGI technikával készítik majd. Ez pedig beletelik egy kis időbe.)

Üvegházas jelenet
Nem, nem vártam, hogy már az első előzetesben benne lesz. Főleg hogy a hangulatába se nagyon illene bele. Az első előzetest - nagyon okosan - úgy állították össze, hogy inkább az akción és a történeten legyen a hangsúly. Így egyrészt azok is megértik, akik nem olvasták, másrészt nem könyvelik el újabb Alkonyatnak, legalábbis a szerelmi szálat illetően. 

Jace zongorázik
Tudom, nem kulcsjelenet. De én már annyira kíváncsi vagyok! Főleg amióta tudom, hogy Jace megtanulta eljátszani a darabot. Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy a Brandenburgi verseny hogy illik majd bele az egészbe. 

Church xD
Na jó, ez már majdnem vicc. De Church elméletileg amúgy benne lesz a filmben.

1 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets