Blogger Widgets

2012. november 15., csütörtök

Felvetődött kérdések

Sziasztok!

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, akiben felvetődött néhány kérdés az előzetes sokadszori újranézése után. (Mert elsőre nem tudtam még ilyen apróságokra figyelni.)

Összeszedtem néhányat, ami bennem felmerült.

1. Ez ki?


Amikor Valentine-t látjuk, a háttérben pedig a gonoszról beszélnek, van egy ilyen kép. Ez ki? De most komolyan? Rég olvastam már a Csontvárost, de én nem emlékszem ilyenre. Az egyetlen ilyen, ami eszembe jut, az a Ithuriel, de ő csak a harmadik részben van. Szóval ki lehet ez?

2. Jocelyn a levegőben?



A könyvben Jocelyn egyszerűen fekszik. Itt azonban a levegőben lebeg. Ez még nem lenne annyira meglepő, mert így sokkal látványosabb, na de mi van alul? Mi az a furcsa, csontvázszerű test? És mi köze Jocelynhoz?


3. Rendőrök


Jace vs. rendőrök és rendőrautó. Ez még lehetne az a jelenet, amikor a Falánk démonos "találka" után kicsempészi Jace Claryt. Ha a filmnek nem sikerült ilyen egyszerűen kicsempészni, hanem tényleg akció is van. Ez logikusnak tűnik. 
De...


De mit keres ott Simon? Elindult rögtön Clary utén? És mik ezek a rácsok köztük?


4. Valentine haja


Most tekintsünk el attól, hogy Valentine a filmben nem szőke! Ezt már tudtuk. (Édesanyám szerint pedig nem is elég jóképű. JRM rajongók, vélemény?
Na de mik azok a hajában? Harci tincsek? Vagy mint Jack Sparrow, ott hordja valami titkos érméjét? Vagy mi ez? Most úgy őszintén? Ezek a csimbókok... És nekem még ezzel lenne a kisebb bajom. De az a kiálló pöcök a fején, amiből kiindulnak... Szörnyű. Itt látszik visszatükröződve a portálon. 


5. Zászló?



Nem tudom, ki mennyire vizsgálta meg Hodge irodáját, már a szobron és a rúnás ablakokon kívül... De áll ott bizony két zászló is. És bár nem vagyok nagy zászló szakértő, én ezekhez hasonló zászlót még nem láttam. Piros alapon, ha jól látom, egy kard. Meg lehet, hogy más is van rajta, de ebből a képből nem látszik. Na, szerintetek? Idrisi nemzeti lobogó? Vagy az Árnyvadászoknak kreáltak saját zászlót?


6. Luke?


Ezt tényleg csak néhány pillanatig látni. Ha jól látom, Simon és Clary beesnek valahová. Ez Luke háza lenne? Szerintetek?

4 megjegyzés:

  1. szerintem a 2,képnél jocelyn teste van alul és a lelke fölül

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is valami ilyesmire gondoltam. De akkor hogy nézhet ki úgy a teste? Már rég hulla lenne...

      Törlés
  2. az első képen szerintem Simon van, és kicsit átgondolva a patkánnyá válós rész vége

    VálaszTörlés
  3. szerintem a szer miatt amit kapott attól lehetett olyan a teste vagy passz

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets