Blogger Widgets

2013. december 16., hétfő

Színezd újra, színezd újra! - Fummie alkotása




CP2 spoiler
James
Tessa az ágyon ült kezében egy kis csomagot tartva. A fia gügyögött vörös pokróccal bepólyálva. Pár napos volt még, mindent megnézett, mindenre rácsodálkozott, próbálta felfogni, milyen nagy is a világ. Férje, Will mellette ült, karját óvón a lány derekára fonta, szeme azonban a fiát csodálta. Úgy nézett rá, mintha mindene lenne ez a gyermek, és Tessát nem számítva ez így is volt. Végtelenül szerencsésnek érezte magát.
Kopogtattak és Jem lépett a szobába. Most már Zakariás testvér volt, de Will és Tessa számára Jem maradt. Ő jött, hogy elvégezze a védőszertartást az újszülöttön. Az újdonsült szülők arca felragyogott, ahogy meglátták barátjukat. Ritkán találkoztak, de ezek az alkalmak boldogsággal töltötték el őket. Különösen most, hogy egy ilyen örömteli dolog történt a családban.
- Jem – szólt Tessa ragyogó mosollyal az arcán. Zakariás testvér nem javította ki, neki jól esett a megszólítás, akkor is, ha már nem ez volt a neve.
Azért jöttem, hogy elvégezzem a védőszertartást a fiún, szólt a testvér hangja Will és Tessa fejében.
- Helyes, másnak meg sem engedném, csak neked, Jem – nézett Will a gyermekről legjobb barátjára. Zakariás hátratolta a csuklyáját, az arca előbújt az árnyékból. Nem látszottak rajta érzelmek, de Will tudta, Jem boldog, mert ők is azok. – Jamesnek neveztük el a fiút. – Úgy gondolta, ezt neki kell elmondania. A név közös döntés volt, de az apa akarta közölni a hírt, így érezte igazságosnak.
Jem először csak pislogni tudott, majd elfordult, és kezével eltakarta az arcát. Egy Néma Testvér nem mutathat érzelmeket, vissza kellett fognia a meghatódottságtól kicsordulni készülő könnyeit. Will szerette volna tudatni, hogy tiszteletből és szeretetből adták a nevet. Hogy ha már Jem nem hordhatja tovább, másvalaki éljen ezzel a névvel. Persze nem az ő helyét betöltő űrt akarták kitölteni, az lehetetlen volt, csak azt akarták, hogy fennmaradjon a név. Remélte, mindezt Jem is tudja, anélkül, hogy elmondaná.
Will és Tessa egymásra nézett, amíg Jem összeszedte magát.
Köszönöm. A testvér megfordult, mikor sikerült felülemelkednie az érzésein, és a házaspárhoz lépett. A vörösbe takart fiú után nyúlt, hogy elvégezze rajta a szertartást. Tessa könnyedén adta át a fiát, mert tudta, hogy Jemnél biztonságban lesz. Miatta most már védve lesz a démonoktól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets