Blogger Widgets

2013. december 21., szombat

Én így képzelem: Jelenet a CoHF-ből - Cassye alkotása


                                                      Én így képzelem – Jelenet a CoHF-ből
                                                                  A víz elmossa mind
                                                                                 Alec

  A Brooklyn folyó jeges vize ráfröccsent a partján álló Árnyvadász fiúra. A doboz, melyet alig pár másodperce hajított a sötét vízbe kezdett el süllyedni. A vékony kartondoboz és annak tartalma már szinte teljesen átázott. Nem olyan dolgok voltak benne, amit bárki is értéknek nevezett volna, csak egy összetört szívű fiú élete. Alexander Lightwood úgy gondolta, hogy ha vízbe dobja az emlékeit, kicsit könnyebb lesz, de nem így történt.Egyre csak nézte ahogy a doboz az emlékeivel együtt kezd teljesen eltűnni. Majd feleszmélt és az utolsó pillanatban kimenekítette a doboz tetején úszó átázott fényképeket.
  Két férfi volt rajtuk... Mosolyogtak. Alec még emlékezett rá mikor készültek. Alig két hete a Berlini Állami Operaház előtt. Arra is emlékezett, hogy milyen boldog volt. Akkor azt hitte, hogy ez örökké tart, örökké boldog lesz Magnus mellett, de ez az álma alig pár órája megsemmisült.
"Nem akarlak többet látni" "Menj el..." A szavak mint éles kés úgy hasítottak Alec szívébe. Vége. Mindennek vége, és még csak arra sem volt lehetősége, hogy megmagyarázza szerelmének a kialakult helyzetet. Magnust nem érdekelték a kifogások, ahogy az sem, hogy Alec nem fogadta el Camille ajánlatát. Mérlegelte a helyzetet és úgy döntött Camille-nek hisz sutba vágva az elmúlt közel 4 hónapot. - Négy hónap... Ezt alig ha lehet kapcsolatnak nevezni, inkább csak egy kis szerelmi kalandnak. Talán nem is jelentett mást Magnusnak. Talán a férfi nem is szerette őt. Alec nem tudott másra gondolni. Mert mi van ha igaz? Mi van ha Magnus csak kihasználta, és ő csak egy újabb név a Boszorkánymester szeretőinek listáján. Mi van ha csak egy indokra várt amiért szakíthat vele  A gondolatra újabb könnycseppek folytak végig az arcán.
Gratulálok! Itt állsz 18 éves felnőtt férfi létedre, és azért hisztizel mert dobott a pasid aki talán sosem szeretett. Alec letörölte a könnyeit az arcáról, nem akarta, hogy így lássák, összetörten, kisemmizve...
Vetett egy utolsó pillantást a kezében tartott ázott képekre, majd egy sóhaj kíséretében bedobta azokat a sötét - mocskos vízbe. Majd a víz elmossa mind...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets