Blogger Widgets

2013. március 4., hétfő

Csontváros az Empire magazinban

Sziasztok!

Az Empire márciusi számában megjelent egy cikk a Csontváros filmről, egy szép nagy Jace fotóval. :D

Íme:



Az Empire soha nem érzi otthonosabban magát, mint amikor klubokban lehet házasulandók, élvhajhász neofiták hordájával, akik ide-oda ugrálnak a táncparketten, mint betépett nyuszikák. Szóval rögtön elvegyültünk, amikor beléptünk az árnyas éjszakai klubba, ami rögtön a Csontváros egy feszült pillanatába repít, Cassandra Clare fantasysorozatának, a The Mortal Instruments sorozat első részének az adaptációjában Harald Zwart rendezőtől. 

Nagyon boldogak vagyunk, hogy kívülállót játszhattunk, miközben néztük a tetovált, kapucnis Jamie Campbell Bower-t, ahogy fenyegető pillantással átvágott a hullámzó tömegen az amúgy inkább kedves arcán. Tanúi lehettünk a történet főhősének, Clary Fray (Lily Collins) jelenetének is, akinek az élete ebben a pillanatban örökre megváltozik, ahogy az Árnyvadászok titkos világába csöppen, ahol vérfarkasok kószálnak Manhattanben és tündérek szökdécselnek észrevétlenül a Central Parkban. Campell Bower mogorva pillantású Jace Waylandje lesz a vezetője. 

- Jace-nek van egy kis vágás a vállán - mondja Campbell Bower. - A fiatal River Phoenix sebezhetőségét látom benne és James Hetfield lappangó dühét. 

Collins közben - aki a sokkal inkább meseszerű Hófehérkét játszotta tavaly a Tükröm, tükrömben - azt mondja, nem is lehetne ennél izgatottabb. - Rajongó voltam, amikor kiválasztottak Clarynek - mondja. - Clary egy fiatal lány, akit nagyon közel érzek magamhoz, és Haraldnak hála, miközben tudjuk, hogy ez egy fantasy világ, mégis nagyon valóságosnak tűnik. 

Zwart kinevezése, aki épp befejezte a Karatekölyköt, nyilvános aggodalmat váltott ki Cassandra Clare-ből, mivel nem volt tapasztalata a fantasykkel, de a norvég rendező, ezeket egy vállrándítással elintézte. - Voltak más jelöltek is, akik sokkal inkább az ilyen lényes filmekre specializálódtak - mondja -, de számomra ezek a lények metaforák, hogy megjelenítsünk bizonyos érzéseket. Ez Clary utazása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets