Blogger Widgets

2013. március 5., kedd

30 Seconds to Mars a Csontváros zenéi között?

Sziasztok!

Igen, jól olvastátok! Én most itt repkedek örömömben, pedig a dolog egyelőre igencsak összeesküvés-elmélet szagú, de nem teljesen indokolatlan. 

A Csontváros film hivatalos Twitter oldala (@MortalMovie) összesen 52 Twitter oldalt követ: a színészeket, nagyobb bulvároldalakat, mint pl. a JustJared, a Teen.com stb., néhány showműsor házigazdáját (pl. Ellen), a rendezőt, a producert, természetesen Cassie-t, néhány rajongói oldalt éééés... Jared Letot. Bizony, a 30 Seconds to Mars frontemberét. Már ez alapból roppant gyanús. Hogy kerül Jared Leto a listára?

Most azonban Jared Leto bejelentést tett:


A cím: City of Angels, azaz Angyalok városa.

Na? Szerintetek csak véletlen egybeesés lenne? Vagy 1+1 az tényleg kettő, és lesz 30 Seconds to Mars a filmben? 

Én roppant izgatott vagyok, ami a film zenéjét illeti, mert reményeim szerint olyan maradandó lesz a filmzene, mint amilyen a Twilighté is volt. (Azt azért a Twilight utálói is el szokták ismerni, hogy a zenei albumuk elég jó.) És ehhez nem is lehetne tökéletesebb bandát választani. (Titkos befutóim közé tartozik még Florence + The Machine, akiknek Cassie is szurkol, és akiknek az egyik klipjében Jamie már szerepelt is, illetve én roppant boldog lennék egy Jamie-féle Darling Buds számmal is. :D) Ti kiket szeretnétek a filmben hallani?

8 megjegyzés:

  1. OMG! Imádom a 30 stm-t, annyira jó lenne :D
    Akiket szívesen hallgatnék: Muse, Paramore, Skillet, Breaking Benjamin, Three Days Grace, Florence + The Machine, Snow Patrol, Maroon 5, Christina Perri :D

    VálaszTörlés
  2. Úúúúúú Florence-t nagyon szívesen hallanék benne! :D Meg Linkin Park-ot, Lana Del Rey-t, meg amiket az előttem lévő felsorolt. :)

    VálaszTörlés
  3. Florence+The Machine számát én is szeretném hallani a filmben.. főleg mert klipjében Jamie van... :D imádom a számait... Linkin Parkot is eltudék képzelni akár a filmben..... :D

    VálaszTörlés
  4. Muse, Linkin Park, My Chamical Romance, Florence+ The Machine

    VálaszTörlés
  5. Christina Perrie,Maroon 5,Linkin Park,Muse..:))

    VálaszTörlés
  6. Köszi mindenki, így már írnom sem kell nagyon :D
    Szerintem Evanescence és Green Day is nagyon ott lenne :D
    A Florence and the Machine számmal csak az a bajom, hogy arról nekem a VD ugrik be rögtön és sok mindenki másnak is :S

    VálaszTörlés
  7. Lehetne: Darling Buds!!! ♥ & Florence and the machine, 30stm, Lana del Rey, Linkin Park, Janet Devlin..hmm eddig asszem ennyi :)

    VálaszTörlés
  8. A felsoroltak mellé még jöhetne imagine dragons :D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets