Blogger Widgets

2012. augusztus 10., péntek

Cassie megerősítette: Valentine

Sziasztok!

Cassandra Clare megerősítette, hogy Jonathan Rhys Meyers lesz Valentine. A következőket írta róla:



Szeretem JRM-t, mióta a Bálványrock - Velvet Goldmine-t láttam, és hozzá kell tennem, az volt az első kép, ami beugrott, amikor a producerek felhívtak: Jonathan Rhys Meyers?

És Robert, aki német és nagyon gyakorlatias, és valami ilyesmit mondott: Remélem azóta láttál dolgokat, amikben szerepelt, vagy gondoskodni fogok róla, hogy nem menj el a moziba.

Szóval igen, valószínűleg meg kellene említenem, hogy ő játszotta VIII. Henriket a Tudorokban, és nagyon jó munkát végzett, karizmatikus volt, hataloméhes és hideg.


És egy férfi, aki értékeli a fegyvereit.



Volt VIII. Henriknek kigombolt fehér inge? És kioldott nadrágja? Akárhogy is, azt hiszem, most már tudjuk, hogy szerzett Valentine annyi követőt az őrült terveihez. Azt hiszem a film már mindenki azt fogja mondani: Csak csináljátok, amit az a jóképű férfi mond, ti őrült gyermekek!

Meg kell említenem azt is, milyen remek volt a Match Pointban és a Csavard be, mint Beckhamben, és sok más kedvenc filmemben. Szóval összefoglalva: Írország, kifosztottunk a jó pasikból. Bocsi. Három hónap múlva visszakaphatjátok őket, amint vége a forgatásnak. Addig is Sarah Rees Brennan (Cassie író barátnője) felajánlotta, hogy kimegy a forgatásra, és mindent telerajzol lóherékkel. (Írország jelképe.)

(Bocsánatot kell kérnem, amiért az utóbbi napokban nem voltam túl aktív. Utálom, amikor elindul egy pletyka, és én nem erősíthetem meg, ezért úgy csináltam, mintha halott lennék, amíg nincs meg a megerősítő levél, ami nagyon jó a Clockwork Princessnek, amin tudtam dolgozni.)

És mert még mindig szeretem a Bálványrock - Velvet Goldmine-t (nézzétek meg, ha eddig nem tettétek)



A fejemben ilyen Luke és Valentine a diszkóévekben. 

2 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets