Blogger Widgets

2013. augusztus 3., szombat

Ha Magnus nyer, ti is nyerhettek!


Sziasztok!

Amennyiben Magnus nyer, ti is nyerhettek! Hogy mit?

Fayelinn csodálatos ékszereket és könyvjelzőket készít, és amennyiben Magnus nyer, kisorsolja ezt a Magnus könyvjelzőt:



Én magam nem tudok ilyen szépet felajánlani, de tőlem is kaptok egy kis ajándékot, amennyiben Magnus nyer: egy extra Magnus novella fordítását, amit Cassie írt, aminek a címe: Magnus fogadalma

Ezenkívül ha ő nyer, kaptok egy kis részletet is a legutóbbi Bane krónikák novellából, ami a jövőbeli TLH sorozat idején játszódik, és a Pokoli szerkezetek szereplők gyerekei is szerepelnek benne. (Spoilermentes részletet kaptok majd.)

Szóval tényleg megéri Magnusra szavazni, és igen, ebben a fordulóban már nincs limit, akárhányszor szavazhattok egy IP címről, szóval akármennyi szavazatot leadhattok Magnusra!

Hajrá Magnus!!!




Azzal is nagyon sokat segítetek, ha a szavazás linkjét (http://konyvekhaboruja.blogspot.hu/2013/08/konyves-alompasik-parbaja-2013-donto.html) megosztjátok különböző közösségi oldalakon, Twitteren, Facebookon, Tumblr-en stb., és írtok az ismerőseiteknek is, hogy szavazzanak Magnusra!

3 megjegyzés:

  1. meddig tart a szavazás?

    VálaszTörlés
  2. Uh, hát őszintén remélem, hogy Magnus nyer. *-* Minden nyereményre pályázok, emellett az angolom olyan, hogy azzal el nem adnak, viszont egy normális novellát nem vagyok képes megérteni szótár segítsége nélkül, úgyhogy én különösen örülök annak, hogy fordítgatod őket. A másik, ugye a Bane krónikákat kiadják majd magyarul is? Nagyon remélem, hogy igen, különben lassan ott tartok, hogy hivatásos fordítót fogok fizetni érte. X"D

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets