Blogger Widgets

2013. július 30., kedd

Éjféltől tessék szavazni!


Sziasztok!

Éjféltől kezdődik Jem párbaja! Ez már a döntő előszobája, viszont nagyon nehéz dolga lesz, hiszen Cortezzel kerül szembe, aki nem csak a tavalyi győztes, hanem aki kiejtette Jace-t, majd Willt is az idei versenyben.

Harcoljunk azért, hogy legalább egy Árnyvadász ott legyen a döntőben!

SZAVAZZATOK JEMRE!



És ezúton biztatnék mindenkit, hogy az oldalra kikerülő linket, amin szavazni lehet, osszátok meg ismerőseitekkel is minél több közösségi oldalon, e-mailben, mert tényleg minden egyes szavazat számít. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az az egy szavazatocska, amivel Cortez kiejtette Willt. 

Fontos még, hogy egy IP címről csak egyszer szavazzatok, különben minden szavazat, amit arról az IP címről adtok le, érvénytelen lesz!

Szóval, Árnyvadászok, készüljetek! Mutassuk meg, milyen fából faragtak minket! Hiszen nekünk jobban áll a fekete...

Az Angyal legyen velünk!

Aztán jön majd még Magnus párbaja is, de arról majd akkor. Egyelőre koncentráljunk erre! :D

2 megjegyzés:

  1. ÀRNYVADÀSZ-TÀRSAK! Megbosszuljuk, hogy két kedenc Herondale-unkat kiejtették. Cortezt ki kel belezni, méghozzá élve. Szjg, AZ ÀRNYVADÀSZOK VISSZAVÀGNAK! KÉSZÜLJETEK A LESZÀMOLÀSRA!

    VálaszTörlés
  2. És nem csak kedven hírszerző bloggerinánk bíztat bennünket, hanem most én is. MINDENKI SZAVAZZOOOOOOOOOOOOON! Mi tudjuk, hogy Cortez az Árnyvadászokhoz képest túrosnudli, hogy Jace-szel biztosan jobb álmodni, hogy az árnyvadászok izmosabbak és szexibbek, hogy IDÉN MIÉNK A KORONAAAAA! Vagyis az egyik kedvenc Árnyvadászunké... :-) SZAVAZNIIIIII!!!!!
    :-O

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets