Blogger Widgets

2013. július 30., kedd

Mall of America - Q&A


Sziasztok!

Felkerült nézhető minőségben a kérdezz-felelek rész Kevinnel, Jamie-vel és Lilyvel a Mall Tour első állomásáról. Íme:




Nem mindent értek rendesen, de azért igyekszem...
Lily elmondja, hogy Cassie nagyon sajnálja, hogy nem lehet ott, de megbetegedett. 
Arról beszélnek, hogy semmi komoly sérülést nem szereztek a forgatáson, aztán Lily elmondja, hogy magassarkúban csinálta ezeket a jeleneteket. Jamie azt mondja, hogy nagy One Direction rajongó. Aztán a kérdésre, hogy mivel ütik el az idejüket, Jamie felteszi a költői kérdést, hogy mit is csinál, mire Lily megjegyzi, hogy tetováltat. Kevin pedig a kutyáival foglalkozik.
Kevintől a legviccesebb történetet kérdezik a forgatásról. Azt mondja, hogy amikor reggel 4-kor kell kelned, minden viccesnek tűnik. Jamie a sütievésről beszél, hogy tegnap épp sütit evett a repülőn, aztán mehetett is az edzőterembe, hogy ledolgozza. 
A következő kérdés, hogy milyen egy ilyen népszerű film forgatásán dolgozni. Lily olyasmiről beszél, hogy tudták, hogy mekkora láz van a könyvek körül, aztán ha jól értem a forgatási helyszínekről meg a stábról beszél valamit. 
Lily reakciója a kérdés, amikor megtudta, hogy megkapta a szerepet. Lily elmondja, hogy nagy rajongója volt a könyveknek, és először fel sem fogta, és csak akkor jutott el minden a tudatáig, amikor Cassie jóváhagyta az egészet. 
Kevin arról beszél, hogy Cassie ott volt, és kérdezhették a karakterről. Az első filmre akartak koncentrálni, és arra, hogy mi történik ebben Aleckel, a többi majd jöhet a második filmben. Jamie hozzáteszi, hogy nagyon megnyugtató volt, hogy az áldását adta, hogy kihozzák a karakterekből, amit ők akartak. Lily ha jól értem, valami változtatásról beszél a forgatókönyv végén, amiben Cassie szintén támogatta őket, és jó volt tudni, hogy megbízik bennük. 
Lilyt a legviccesebb rajongói történetről kérdezik, mire elmondja, hogy Dublinban forgatott, és odament hozzá egy csapat rajongólány, és azt kérdezték, hogy mi a neve. Mire azt felelte, hogy Lily, ők meg mondták, hogy nem, Clary Fray. Aztán azt mondták, hogy augusztus 21, ő meg azt se tudta, mi van akkor. Jamie ugyanerre a kérdésre elmondja, hogy mutattak neki egy babát, és elmondták, hogy Jace a neve. Aztán elmeséli azt a bizonyos történetet, amikor mellbimbócsipeszt és egyéb nyalánkságokat kapott. 
Aztán Jamie beszél arról, hogy mennyiben más most főszerepet játszani, miután kis szerepei voltak pl. a Twilightban. 
Ki volt a kedvenc szereplőjük a könyvből? Kevin elmondja, hogy mielőtt megkapta a szerepet, nem olvasta a könyvet, de a forgatókönyvből nagyon szerette Alecet, de nagyon szerette Jace-t is. Lily Magnust mondja, Jamie pedig Church-öt. 
Aztán Lily megint beszél arról, milyen volt magassarkúban harcjeleneteket forgatni. 
Jamie Jace-ről beszél, a sebezhetőségéről, meg arról, hogy hogyan azonosult vele. Azt gondolja, hogy minden karakter, akit eljátszol, kicsit belőled kell hogy táplálkozzon.
Lily, mit szeret Claryben? Először azt mondja, hogy azt, hogy egy vörös hajú, erős főhősnő. Aztán arról beszél, amiről már sokszor, hogy az édesanyját akarja visszaszerezni. 
Aztán énekelnek a szülinaposnak, de milyen édes már Kevin, amikor meghallja, hogy éneklés, rögtön nyújtja a mikrofont Jamie-nek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets