Blogger Widgets

2013. augusztus 2., péntek

Good Morning Philly videó


Sziasztok!

Ma a Mall Tour keretében Cassie, Lily és Jamie interjút adtak a Good Morning Philly című élő műsorban. Íme:


Philadelphia News, Weather and Sports from WTXF FOX 29


Amikor üdvözli őket, a műsorvezető elmondja, hogy alig várja, hogy beszéljen Cassie-vel, mert a lányai imádják a könyvet. Megkérdezi, hogy voltak-e Philadelphiában, mire Lily azt mondja, hogy nem tud róla, ezen nevetnek, ő meg elmagyarázza, hogy baba korában lehet, hogy volt, de nem emlékszik. 
Aztán Lily beszél Claryről, elmondja az alaptörténetet. Aztán Jamie elmondja, hogy kik az Árnyvadászok. Aztán a műsorvezető tesz egy megjegyzést Jamie-nek, hogy szerinte a női nézők most azt gondolják, hogy ő 100% angyal. 
Aztán Cassie elmondja, hogy 5 rész van és az utolsót írja, a műsorvezető meg megjegyzi, hogy tudja. :) Cassie azt is elmondja, hogy furcsa volt úgy írni az utolsót, hogy közben nézte, hogyan készül az első film. A műsorvezető kérdezi, hogy nem volt-e ez rossz így, mire Cassie elmondja, hogy nem volt választása. Aztán arról beszélnek, hogy Cassie nem teljesen normális, hogy ez mind az ő fejéből jött. 
Aztán Lily arról beszél, miért szereti Claryt. Elmondja, hogy már azelőtt rajongó volt, hogy megkapta a szerepet. Hűséges, szenvedélyes, kitartó...
A következő kérés, hogy Jamie és Lily meséljenek egymásról. Jamie elmondja, hogy hihetetlen színésznő Lily, és még mindig próbálja lemásolni, hogy ő is ilyen jó lehessen. Aztán Jamie elmondja, hogy néha ott volt a forgatáson, és csak nézte Lilyt, és elfelejtette, hogy beszélnie kellene. Lily erre a szemét forgatja, Jamie meg mondja, hogy ne forgassa így a szemét. :D Aztán közvetlenül Lilynek mondja, hogy imádott vele dolgozni, és nagy megtiszteltetés volt. Lily beszélni akar Jamieről, mire Jamie hadonászik, hogy ne, aztán mégis hagyja. :D Lily elmondja, hogy ahhoz, hogy ilyen legyen a Claryje, kellett ő Jace-nek, mire Jamie viccesen azt mondja, hogy ne mondjon ilyeneket, mert mindjárt megríkatja. :D Cassie meg viccesen megjegyzi, hogy az angol pasik nem viselik jól a bókokat. Aztán Lily is viccelődik, hogy a titok, hogy azt kell mondani, hogy ne csináld, ne csináld, aztán hozzátenni, na jó, mondd csak. 
Erre a műsorvezető azt mondja, hogy lehet, hogy neki és Cassie-nek ki kéne menniük kávézni, mire Jamie elkezd hülyéskedni, hogy egy randi közepébe csöppentek? Ezen kapva a műsorvezető megkérdezi Lilyéket, hogy járnak-e, de nem kap választ.
Aztán gyorsan témát vált, Lily Seventeen magazinos megjelenéséről beszélnek. Aztán megdicséri Lilyt,hogy nagyon szép. Aztán arról kérdezi, hogy reagált Phil Collins, az apukája erre az egészre. Lily elmondja, hogy nagyon izgatott, az édesanyja meg támogatja. 
A zárásnál még Cassie-nek mondja, hogy jöjjön vissza valamikor. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets