Blogger Widgets

2013. június 27., csütörtök

Shadowhunter's Guide képek


Sziasztok!

Nem tudom, hogy történt, mivel a könyv még nem jelent meg elvileg, de valaki készített képeket a Shadowhunter'd Guide-ból, ami a Csontváros egyik filmes kiegészítő kötete lesz. 

Rengeteg új kép van benne a filmből! Igyekszem ezekhez újat írni, hogy nagyjából mit láthatunk.

Mivel sok a kép, megint csak a törés után nézhetitek meg őket!





Csodálatos apa-lánya kép: Valentine és Clary

Luke üzlete

Ezeket a képeket már láttuk. Izzy és Clary Magnus bulijára készülnek, majd Magnus maga a bulin.
 
Ebből még a jobb alsó a viszonylag új, Simon Claryt vigasztalja a Java Jones-ban, minden bizonnyal közvetlenül azután, hogy Clary látta Jace-t.


Jace és Clary visszamennek Madame Dorotheához.

Jace és Clary egy Néma Testvérrel.

Az egyik fegyver, méghozzá vámpírok ellen. A szöveg szerint ebbe fagolyók valók, tökéletes, hogy átlyukassza egy vérszívó szívét.

Lieutenant vámpír

Emlékeim szerint ez a valami Madame Dorotheánál látható

Néma Város


Irány a Dumort Hotel! Clary egy vámpírral harcol, fent pedig éppen befelé tartanak az Árnyvadász a hotelbe. Lent Clary és Jace az üvegházas jelenetben.

A Dumort Hotel és a Néma város. A padlón egy Recall, azaz Visszahívás rúna, a falon koponyák és csontvázak.

A Néma város terme, ahol az előzetes alapján Clary "kihallgatása" lesz. Elvileg a Néma Testvérek körbe állnak, minden egyes angyalszárnyas részhez egy Testvér kerül. Középen a padlón egy Voyance, látás rúna.

Hodge
Luke


Clary és Madame Dorothea. Utóbbi nyilván valamiféle látós dolgot művel éppen. :D



Claryék háza

A Végzet Kelyhe

Luke Pangbornnal és Blackwellel

Jace, Simon és Alec az ájult Claryvel. Ez minden bizonnyal az a jelenet, amikor Jace először viszi Claryt az Intézetbe. Olyan, mintha Alec próbálná megakadályozni Jace-t, hogy rúnát rajzoljon Claryre.

Jocelyn


"Madame Dorothea" már amikor visszamennek a Végzet Kelyhe miatt. Tudjuk, hogy ez az őrült Dorothea jelenet Harald egyik kedvence, ebből még nem nagyon láttunk semmit.

A könyv borítója.

Szeráfpenge, Izzy ostora és Clary tőre, amit Jace-től kap, miután összeszedik a fegyvereket a templomban (ez az a bizonyos jelenet az előzetesben), és amit elvileg elhajít a Dumort Hotel jelenetben


A Néma város terme már a Néma Testvérekkel, és alul egy Néma Testvér, amennyire meg tudom állapítani a színész képe alapján, Jeremiás


Az Intézet könyvtára és kicsiben a portál

Jace egyik badass jelenete, és az egyik "rendőr"

Irón

Az üvegház

Magnus partija. Ez lesz Simon veszte, már láthatjuk a koktélokat, és akivel - ha jól látom - Izzy sugdolózik, az a Lieutenant vámpír. Nem sok kell, és Simon patkány lesz...

2 megjegyzés:

  1. fúúú...nagyon jó, ezután tuti megveszem! ha valaki más is szeretné megszerezni, tudom ajánlani a bookdepository.co.uk oldalát, ingyen szállítás van Magyarországra és ott már elő lehet rendelni

    VálaszTörlés
  2. végre látszik rendesen, milyen lesz az irón :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets