Blogger Widgets

2013. június 27., csütörtök

Ki a kislány?


Sziasztok!

Egészen őszintén meglepett az a láz, ami az előzetesben látható kislányt övezi. Mindenki azt kérdezgeti, hogy benne volt-e a könyvben, és hogy ki is ő?

Nem terveztem, de a rengeteg kérdés miatt áldozok neki egy külön posztot.

Aki esetleg nem tudná, erről a kislányról van szó:


Még annak idején, amikor a teaser trailer kijött, többekben felmerült a kérdés, Harald Zwart rendező akkor csak annyit mondott, hogy majd a filmből ki fog derülni.

Ez a kislány az én emlékeim szerint sem szerepelt a könyvben, ám ez semmilyen szempontból nem mérvadó, mert mind tudjuk, lesznek olyan szereplők, akik nincsenek a könyvben, és kimaradtak olyanok, akik igen...

A kislány egy démon vagy valamiféle más szörnyeteg. Szerintem ennél több jelentőséget nem is kell benne keresni, a kislány külsővel minden bizonnyal csak a hátborzongató jelleget akarták erősíteni, mivel kislányt látni ilyen pillantással meglehetősen hatásos. Ráadásul ebből pontosan érteni, hogy a démonok és gonosz lények tényleg bármilyen formában közelíthetnek, akár egy ártatlannak tűnő kislányéban is.

Erre - mármint arra, hogy nincs különösebb jelentősége - erősít rá az is, hogy a kislány nem szerepel egyik filmes adatbázisban sem szereplőként, és a régebben a forgatásról megosztott szereplőgárda listáján sem, pedig azon az olyan kisebb szereplők is rajta vannak, mint a kékhajú démon meg a kidobóember.

Szóval szerintem felesleges fejtegetni, ki is a kislány. Valamilyen gonosz lény, aki valószínűleg egy percnél többet nem is nagyon fog szerepelni, mivel látjuk, hogy egy farkas - valószínűleg Luke, esetleg Alaric - hamar elintézi. Látványosnak viszont látványos, ezért kerülhetett be az előzetesekbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets