Blogger Widgets

2013. június 28., péntek

Ez A pillanat?


Sziasztok!

Aki nem akar filmes spoilert vagy még nem olvasta a Csontvárost, az most ne nézzen ide!

De nézzétek csak az arcukat! Meg azt, ami látszik a feliratból!
Ez elvileg az a jelenet, amikor megtudják, hogy testvérek!
De vajon tényleg az?


5 megjegyzés:

  1. szerintem az... a szöveg alapján nem jut eszembe más...

    VálaszTörlés
  2. Szerintem meg nem, mert úgy tűnik a szabadban vannak, Valentine sehol, és Jace nem inget visel, hanem azt a kabátot, amikor mondja Clary-nek, hogy nem mondén. Bár fogalmam sincs, hogy ezt hogyan oldják meg a filmben, mennyire rugaszkodnak el a könyvtől. De mégiscsak kellene oda Valentine is, nem?

    VálaszTörlés
  3. Közben kutakodtam egy kicsit, mert hajnali negyed kettőkor nincs is jobb dolgom. :) Megnéztem a képeket az új könyvből, és két forgatókönyves kép pont arról szól, mikor Valentine elmondja, hogy ki is Jace, tehát neki ott kellene lenni, és evégett a háttér sem stimmel még mindig szerintem. A ruháját illetően viszont lehet az stimmel, mert megnéztem az előzetest megint, és valami ilyesmi gönc van Jace-en, mikor Valentine ellen harcol. Szóval ha szavazni kellene, szerintem ez nem az a jelenet, inkább olyasmi, mikor Clary megtud pár dolgot az árnyvilágról, vagy már elrabolták az anyját, ilyesmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az, hogy nincs itt Valentine, nem jelenti azt, hogy nincs ott. Lehet, hogy pont nincs rajta a képen, de attól még ott lehet mellettük.
      És nem feltétlen az a pillanat, amikor megtudják, hanem mondjuk amikor már elment Valentine, és feldolgozzák az infót...

      Törlés
    2. Lehetséges, hogy utána, nem tudom. Nekem, ha ránézek a képre nem ez ugrik be. Majd meglátjuk a moziban :)

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets