Blogger Widgets

2013. június 26., szerda

Megvan az egyik új sorozat címe!


Sziasztok!

Cassie tegnap Twitteren elárulta az egyik új sorozat címét, méghozzá a TWP nevűét, ami majd a The Dark Artifices után fog játszódni!

Tehát az új sorozat címe: The Wicked Powers

A cím a napokban megosztott Mennyei tűz városa részletből származik, abból a bizonyos gyerekversből, aminek az első négy sorát már az Elveszett lelkek városában is olvashattunk:

Black for hunting through the night
For death and mourning the color’s white
Gold for a bride in her wedding gown
And red to call enchantment down.
White silk when our bodies burn,
Blue banners when the lost return.
Flame for the birth of a Nephilim,
And to wash away our sins.
Gray for knowledge best untold,
Bone for those who don’t grow old.
Saffron lights the victory march,
Green will mend our broken hearts.
Silver for the demon towers,
And bronze to summon wicked powers

Én akkor ezt sort így fordítottam le:
a bronz meg sötét erőket mozgat. 

Őszintén megmondom, ez az a sorozatcím, amit a legkevésbé tudok megjósolni, hogy vajon mi lesz majd a magyar címe. A gonosz erők? A gonosz hatalmak? A bűnös erők? A bűnös hatalmak? Vagy jobban elvonatkoztatnak kicsit? 

Hát, majd meglátjuk, én addig is a sorozatra a TWP címkét használom továbbra is, mint ahogy eddig, illetve megkapja a The Wicked Powers címkét is, ezek alatt keressétek majd a sorozatra vonatkozó infókat.

Cassie még valamit elárult a sorozatról:
"Két olyan szereplőről szól majd, akiket a TDA-ból ismerhettek meg. Blackthornokról, akik fiatalabbak a TDA-ban."

A fiatalabb Blackthornok a könyvben a TDA-beli korukkal:
  • Tiberius - 15
  • Olivia - 15
  • Drusilla - 13
  • Octavius - 6
  • Ariadne  - 5
Tehát minden valószínűség szerint közülük ketten pályáznak az új sorozat főszereplőinek címére. És amennyiben két szereplőről van szó, jogosan merülhet fel a gondolat, hogy az ikrekről van szó, Tibsről és Livvyről.

Cassie beszélt korábban arról, hogy tervez írni egy Árnyvadászos sorozatot, aminek a két főszereplője két meleg fiú lesz. Elvileg ez lesz az utolsó Árnyvadász sorozat, legalábbis jelenleg ezeket tervezi, és tudjuk, hogy a TLH-ban nem melegek lesznek a főszereplők. Ráadásul akkor modern környezetről volt szó. Ezért mindenki arra következtetett, hogy ez a bizonyos TWP című sorozat lesz az. Ez azt jelentheti, hogy az egyik meleg fiú főszereplő Tiberius vagy Octavius Blackthorn.

Korábban Cassie azt mondta, hogy ez a bizonyos sorozat három évvel a TDA vége után játszódna. Felmerül a kérdés, hogy vajon mennyi időt ölel majd fel pontosan a TDA. De ha nem sokat, egy-két évet, ami az eddigi sorozatok alapján gyanítható, akkor elég kicsi az esély rá, hogy Octavius vagy Ariadne lennének a főszereplők, hiszen ők három évvel később is gyerekek még. Viszont Tibs és Olivia addigra már idősebbek, mint az átlagos Cassie főszereplők, szóval meglátjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets