Blogger Widgets

2013. június 27., csütörtök

Bane krónikák - A harmadik hangoskönyv


Sziasztok!

Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy nem volt szó a harmadik Bane krónikák novella, a Vampires, Scones
and Edmund Herondale hangoskönyv verziójáról, miközben az előzőek felvételéről még képet is kaptunk, illetve részletet belőle.

Cassie és Sarah Rees Brennan most megmagyarázta, hogy ez miért van így. 

Cassie:
Ami a Vampires, Scones and Edmund Herondale hangoskönyvet illet: Igen, lesz! Minden Bane krónikák novellára lesz! Csak az történet, hogy erre és a Midnight Heir-re brit színészeket szerettem volna, és van valaki konkrét, akit akartam, és ezért hajlandóak voltunk várni. Úgy néz ki, hogy a bejelentés és a felvétel hamarosan következik - nagyon hamar!
És nagyon örülök, hogy azt mondhatom, hogy a Bane krónikák a NYT Bestseller listára került a héten a sorozatok között. Nem tudom, hogy volt-e már a gyerekkönyvek listáján olyan sorozat, amit csak ebookként adtak ki. 

Sarah kiírását most nem fordítom le külön, ő is nagyjából ugyanezt mondta el, és kiemelte, hogy Cassie különösen izgatott. 

Tudom, hogy már csak az én reménykedésem szól, de ha már brit színész, és Cassie nagyon izgatott... Az eddigi novellákat ugyan fiatalabbak olvasták fel, de Cassie hatalmas Benedict Cumberbatch rajongó, többször elmondta, hogy bármilyen szerepben szívesen látná a filmben, szóval... Lehetséges, hogy esetleg ő az egyik brit, aki hangoskönyvet fog felolvasni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets