Blogger Widgets

2013. március 22., péntek

Videó a dedikálásról

Sziasztok!

Kaptunk három videót a dedikálásról, ezeket hoztam most, és nagyjából leírom, hogy miről beszélnek, azoknak, akik nem tudnak angolul.




Tehát a kérdés az volt Lilyhez, hogy ha nem Claryt játszaná, akkor kit. Megjegyzi, hogy érdekes, de valószínűleg nem egy másik női szereplőt választana, hanem az egyik pasit, mert nagyon tetszett neki, ahogy a harcjeleneteket forgatták, de ennek ellenére talán mégis Magnust választaná, a partik meg a pasik miatt.




Itt arra a kérdésre válaszol Lily, hogy mennyire érzi közel magához Claryt, és miért. Lily elmondja, hogy már azelőtt nagy rajongója volt a könyveknek, hogy kiválasztották a szerepre, mert nagyon szeret olvasni. És nagyon tetszett neki az a szál, hogy Clary az édesanyját szeretné megmenteni, mert neki az édesanyja olyan, mintha a legjobb barátnője lenne. Megjegyzi, hogy ott van Claryben ez az 'Oké, helyes vagy, de meg kell mentenem Anyát' dolog, ezen mind jót nevetnek. Aztán még hozzáteszi, hogy nagyon tetszik neki Claryben az, hogy egy átlagos lány, aki a legjobb barátod is lehetne, és aki egyik 'Úristen, most mi történik?' pillanatból a másikba kerül, és ezt szerinte Harald nagyon jól megmutatta a filmben.





Cassie itt arról beszél, hogy miért írt zsidó vámpírról. Erre elmondja, hogy egyrészt mert még senki nem írt zsidó vámpírról, másrészt mert ő maga is az, harmadrészt pedig nagyon érdekesnek tartotta, hogy a vámpírmitológia nagyon a keresztény vallásban gyökeredzik (szenteltvíz, kereszt...), és más volt erről egy másik vallással kapcsolatban írni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets