Blogger Widgets

2013. március 22., péntek

Olivia Blackthorn

Olivia Blackthorn


Olivia Blackthorn a TDA egyik szereplője. A Blackthorn család tagja, a Los Angeles-i Intézet egyik lakója. Nyolc testvére van. Egyikük Tiberius, akivel ikrek és 15 évesek. Tibs néhány perccel idősebb. Az igazi neve Livia, nem Olivia, de mindenkinek Oliviát mond, mert az kevésbé furcsa.

Ha Ty a furcsa a családban, Olivia, első ránézésre pontosan az ellentéte. Teljesen normálisnak néz ki, de miután az ember megismeri egy kicsit, kiderül, hogy legalább olyan furcsa, mint az ikertestvére. Livvy azt gondolja, hogy az ő feladata, hogy megvédje az egész családot, mivel szerinte mind szerencsétlen álmodozók/idealista művészek. Livvy nagyon gyakorlatias.

Livvy és Ty nagyon közel állnak egymáshoz. Éveken keresztül volt egy saját ikernyelvük, amit csak ők értettek. Livia mindentől megvédi Ty-t, mivel ő reménytelen a harcokban, Livvy viszont tehetséges vívó és kardforgató. Ő magyarázza meg Ty-nak a világot, amikor az emberek viselkedését érthetetlennek találja.

Livia a CoLS-ben (Apró SPOILER, ha még nem olvastad)
Livia a testvéreivel együtt látogatást tesz a New York-i Intézetben a CoLS idején, de inkább csak említés szintjén szerepel. Jules szerint Tibériusszal viaszt ettek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets