Blogger Widgets

2012. december 10., hétfő

Animáció kommenttel

Sziasztok!

Nagy eséllyel ez a kedvenc animációsorozatom. (A sok másik kedvenc mellett. xD)





Na, és akkor néhány gondolat hozzájuk.

Az első animációhoz... Már azóta gondolkozom ezen, amióta először láttam az előzetest. Amikor távolról mutatják őket, akkor Claryék a terem közepén állnak, nincs náluk túl sok fegyver, vagy legalábbis nincsenek elöl, csak világítanak. Ráadásul Clary itt az elég rossz állapotban lévő Simont támogatja, aki alig áll a lábán, mint tudjuk, a felfüggesztés miatt (lásd itt). Külön felhívnám még a figyelmet a távoli képen látható hosszúkás asztalra, amiből kettő darab van csak, valamelyiken fog Jace szaltózni, de valószínűleg inkább azon, ami középen van. 
Amikor viszont közelit mutatnak róluk, egy fal mellett állnak, már nem középen. Van a hátuk mögött egy függöny is, amit viszont a távolin sehol nem látok... Illetve a közeliből úgy tűnik, hogy Simon jobban van. 
Aztán jön Jace szaltója, ami viszont a tálból következően az asztalnak azon a végén van, amit a távoli képen nem látunk. 
És azóta gondolkozom, hogy ezek a jelenetek vajon milyen sorrendben fognak lejátszódni. Nagy eséllyel a fal mellől indulnak, ami a hosszú asztalnak azon a végén van, amit nem látunk a távoli képen. Onnan küzdik magukat középre. Abból kiindulva, hogy Jace az asztalon szaltózik, ő valószínűleg arról fog harcolni. 
De felmerült bennem még egy gondolat. Mi van, ha a távolin, amikor már körbe vannak véve, csak az egyik oldal áll vámpírokból? Mi van, ha a másik oldalon már nem vámpírok, hanem vérfarkasok vannak, csak még nem tudják, hogy ők a felmentősereg? Ha ugyanis megnézitek, a Jace-ék háta mögött lévő tömeg konkrétan nő, mert épp jönnek be még az ajtón.
Mindenesetre akárhogy is, ezt a jelenetet nagyon várom, hihetetlen kíváncsi vagyok rá. :)

Amit még szeretnék megjegyezni... Még mindig imádom Jace mozdulatait a középső animáción. Jamie elképesztően eltalálta ezt az ujjas dolgot, szerintem abszolút Jace-es. (Így visszalassítva még jobban látszik.) Illetve imádom Simon és Clary arcát! xD

Ami pedig a harmadik animációt illeti. Jamie és a kaszkadőrmutatványok. Alig várom, hogy egyben lássam az egészet, már csak ezért is. Viszont felhívnám a figyelmet az öngyilkosjelölt vámpírra, aki szó szerint Jace fegyvere alá veti magát!

Részletesebb animációsor itt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets