Blogger Widgets

2012. szeptember 4., kedd

Régi Kérdezz-Felelek Cassie-vel

Sziasztok!

Találtam néhány régebbi Kérdezz-Feleleket Cassie-vel, és kiválogattam azokat a kérdéseket, amelyek még most is érdekesek lehetnek. :)

Jace, Simon és Alec karaktere alapszik valaki létező személyen? Simon, igen. A többiek nem.

Bemutatod nekem azt, akin Simon alapszik? Simon valamiféle keverek a vőlegényemből (azóta a férje) és a legjobb barátomból.

Élvezed, hogy a viktoriánus korról írhatsz? Nehezebb? Igen, nehéz volt, de szeretem ezt a korszakot, szóval megérte.

Tudsz nekünk valamit arról mondani, hogy mit is jelent a Clockwork Angel, Prince és Princess cím? A TCA-ban van egy mechanikus angyal. De a herceg és a hercegnő ennél több jelentéssel is bír. Meg fogjátok érteni, ha odaértek.

Van olyan tv show vagy film, ami számodra bűnös élvezet? A Gossip Girl

Mi az esélye, hogy írsz egy Jace/Clary/Simon hármast? Gondoltál már erre?
Hahahahahaha! Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy a válasz nem. Mármint ezekkel a szereplőkkel nem. Ketten ki nem állhatják egymást! Egy hármas Willel, Tessával és Jemmel viszont már esélyesebb. Ők mind szeretik egymást!

Van olyan része a Clockwork Angelnek, amire szeretnéd, ha az olvasók odafigyelnének? Figyeljék az ismerős neveket: Wayland, Lightwood, Izzy nyakláncát, hogy Willnek van-e Herondale sebhelye, és Church, a macska gyökereit.

A TMI kötetek közül melyiket szeretted a legjobban írni? (Ekkor még nem jelent meg a CoLS) A Bukott Angyalok városát.

A Clockwork Angel szereplői közül ki a kedvenced? Döntésképtelen vagyok Will (olyan őrült), Jem (olyan cuki) és Camille (akkora r**anc) között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets