Blogger Widgets

2013. február 25., hétfő

Hogy kötöttek ki az angol családok New Yorkban?

Sziasztok!

Cassie újabb kérdésre válaszolt. :)


Lenne egy kérdésem: van valamilyen logikus oka, hogy a TID összes családja, aki Londonban élt, most New Yorkban él a TMI-ban? Szeretlek, és a könyveidet is. :)

Cassie válasza:

Köszi a szeretetért! Itt vannak az Árnyvadász családok/nevek, akik Londonban élnek: a Branwellek, a Lightwoodok, a Herondale-ek, a Lovelace-ek, a Carstairs-ek, a Blackthornok, a Fairchildok, a Waylandek, és Starkweatherek Yorkban élnek. A családok, akik hivatalosan New Yorkban élnek a The Mortal Instrumentsben: a Lightwoodok. A családok, akiknek valamilyen okból egy tagjuk New Yorkban élnek: a Morgensternek, a Starkweatherök (Hodge azért van New Yorkban, amiért a Lightwoodok is, de minden más Starkweather Idrisben van vagy Angliában), a Herondale-ek (Jace ugyanazért, amiért a Lightwoodok ott vannak), a Graymarkok (Luke NY-ban van, mert Jocelyn is ott van, bár Graymarkok nincsenek a TID-ben). Nincsenek Waylandek, Branwellek, Balckthornok, Lovelace-ek, Carstaisek vagy Fairchildok New Yorkban. És vannak olyan családok, akikről nem hallunk a TID-ben, mint a Pandbornok és a Balckwellek.

Szóval az átfedés messze van a teljestől – igazából az, hogy a Lightwoodok New Yorkban vanak, vonzotta oda az összes többit is, de ettől eltekintve, de mivel ilyen kevesen vannak az egész társadalmukban, ez az átfedés nem olyan meglepő. Az, hogy a Lightwoodok és a Herondale-ek ilyen viszonyban vannak a TID-ben, aztán parabatai kapcsolatban a TMI-ban kicsit olyan költői igazságszolgáltatás, de egyébként pedig az esély és valószínűség játéka. (Az angol Árnyvadászok angolul beszélő országokban kötnek ki.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets