Blogger Widgets

2013. február 25., hétfő

Church boszorkánymester?

Sziasztok!

Aki kicsit is ismeri Cassie egyik író barátnőjét, Sarah Rees Brennant, az tudja, hogy egy Humor Herold. Nos, most sem hazudtolta meg magát.

Talán nem kaptál túl sok kérdést Cassie-vel kapcsolatabn, mert ismerjük, milyen váalaszokat szoktál adni. Úgyhogy én most vállalom, és felteszek neked egy Cassie kérdést, mert szeretek szenvedni a szavaidtól. Miért halhatatlan Church? SOKAT gondolkoztam rajta, és nem jöttem rá.

Church boszorkánymester. A démonjele az egész macska formájú teste.
De ő amúgy egy nagyon erős boszorkánymester, és ő és Catarina Loss tilttott és elképesztő szerelemben élnek. (CATaraina. Ez egy nyom. [a cat ugye macskát jelent – Deszy])

Ne mondjátok el Cassie-nek, hogy elmondtam, azt hiszem, tervez egy trilógiát,, amiben Church a hős, és most kiteregettem a sötét titkait.


Cassie reakciója:

Ó, Sarah! Annyira, annyira kegyetlen vagy. A függővégeiddel, a lehetetlen szerelmi háromszögeiddel, azzal, hogy szereplőket ölsz meg.

Ha tényleg szeretnétek tudni, miért halhatatlan Church, a Sötét Nővérek miatt. Amikor Jem megtalálja, Mrs. Dark éppen egy nekromanta ceremóniát végez rajta, hogy feltámassza a holtakat. Ebből senki sem kerül ki normálisan, egy macska sem. Church nem vált Wolverine-né vagy bármi mássá, de most halhatatlan, és az előre látható jövőben az is lesz.

1 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets