Blogger Widgets

2013. február 15., péntek

The Mortal Instruments Companion - Borító

Sziasztok!

Korábban írtam már The Mortal Instruments Companion: City of Bones, Shadowhunters, and the Sight: The Unauthorized Guide című könyvről, itt. Most azonban az Amazonon debütált a borító. Íme:



És ez pedig a hivatalos leírása:

 A The Mortal Instruments Companion egy kötelezően olvasandó kézikönyv a széles körben népszerű Mortal Instruments sorozathoz, nagyszerű ajándék a milliónyi rajongónak, legyen öreg vagy fiatal - különösen a Csontváros készülő Sony Pictures filmverziójának tükrében, ami 2013 augusztásban kerül a mozikban. 

A New York Times bestseller The Twilight Companion és a The Hunger Games Companion szerzójétől, a könyv a Cassandra Clare által alkotott Árnyvadász világ mélységeibe kalauzolja a rajongókat - egy göröngyökkel teli urban fantasy világba, tele démonokkal, amibe Clary Fray, egy mágikus világról semmit nem tudó brooklyni hirtelen és megmagyarázhatatlanul belecsöppen.

A The Mortal Instruments Companion érdekes háttértényeket tartalmaz mind a hat könyv történetét illetően, az írónő életrajzát is felfedi, és bepillantást nyújt alap témákba, a gonosz természetétől kezdődően, az Alvilágiakon keresztül, a Látás erejéig és magukhoz a Végzet ereklyéihez. Minden, amit a rajongók kiéhezve vártak az első könyv óta! Ezt a könyvet nem Cassandra Clare szerezte vagy a Margeret K. McElderry Books, és senkit sem vontak be a Csontváros film készítői közül


Na jó, most nem azért, csak egy kis véleményem a könyvvel kapcsolatban. Ha nem működtek együtt Cassie-vel, akkor hogy gondolják, hogy idézem"érdekes háttértényeket tartalmaz mind a hat könyv történetét illetően"? Az még meg sem jelent, és addig nem is fog! 

Mindenesetre a könyv 2013. június 18-án fog megjelenni, majd akkor meglátjuk, milyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets