Blogger Widgets

2013. február 16., szombat

Minden idők TOP10 kedvenc YA párosa

Sziasztok!

Az Entertainment Weekly összeállított egy tízes listát minden idők legjobb YA párosaiból. Olyan nevek vannak a listán, mint Bella és Edward, Katniss és Peeta, Rose és Dimitrij. És igen, Jace és Clary. 

A cikk az egész sorozatra nézve spoilereket tartalmazhat a Bukott angyalok városával bezárólag. CoLS spoiler nincs benne. 

A következőket írják róluk:


Első találkozás: Clary a Pandemonium nevű NYC-i klubban botlik bele Jace-be, miközben ő és Árnyvadász társai megtámadnak egy démont. Clary bevezetése az Árnyvadász világban csak egy darabka Jace rejtélyes karakteréből.

Meghatározó pillanat: Kettejük kapcsolata klasszikus összejönnek/nem jönnek kapcsolat, mindketten kissé idegesítőnek találják egymást az elején, de végül elcsattan egy csók az Intézet üvegházában, az első részben, a Csontvárosban.

Kapcsolati kihívás: A Csontváros végén Clary és Jace rájönnek, hogy ugyanazok a szüleik. Valentine Morgenstern. A vérfertőzés elég elöl van a kapcsolati bonyodalmak listáján, és egy fordulattal párból testvérekké kell válniuk. Ehhez még hozzáadódnak Clary legjobb barátjának, Simonnak érzései, amivel megvan az alapvető YA szerelmi háromszög is.

Miért működnek: Végül is Clary és Jace rájönnek, hogy valójában nem rokonok. Whew! Azzal, hogy a korlát kikerült a képből, folytathatják szenvedélyes, már-már megszállott kapcsolatukat. A dolgok persze sohasem egyszerűek számukra. (A Bukott angyalok városában Jace-t egy Lilith nevű démon irányítja, és arról álmodik, hogy megöli Claryt), de a dolgok sohasem könnyűek az Árnyvadászoknak. Még hátravan egy könyv a sorozatból, de elég biztosak vagyunk benne, hogy egymás mellett kötnek ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets