Blogger Widgets

2013. január 29., kedd

Kikapott a Csontváros

Sziasztok!

Mint azt bizonyára már sokan láttátok, az MTV Movie Brawl döntőjében a Csontváros sajnos kikapott a Hunger Games második részétől, a Catching Fire-től. 

A Hunger Games 10 millió környéki szavazatot produkált, ezzel körülbelül 100.000 szavazatot vert a Csontvárosra.

De azért szeretném elmondani, hogy egy olyan sorozattól, aminek még csak az első része jön ki, abból is még csak egy teaser trailert láttunk, mert több, mint fél év van még a bemutatóig, ez egy nagyon szép eredmény. Ha megnézitek, a Movie Brawl legtöbb versenyzője már folytatás volt: a Thor második része, a Vasember harmadik része, a Hobbit második része, a Percy Jackson második része, a Hunger Games második része, a Wolverine második része... Ezeknek már van egy kialakult, hatalmas rajongótábora, akikre építeni tudnak. Az, hogy a Csontváros csak a könyvvel idáig jutott, nagyon szép eredmény.

És annyit mondok: A következőt már megnyerjük! ;) Mert az Árnyvadászok elveszíthetnek egy csatát, de soha nem adják fel a harcot. :D



1 megjegyzés:

  1. Szerintem is szép eredmény :) De nagyon durva, hogy még csak a könyv(ek) jelent(ek) meg és már ekkor fandom áll mögötte :D Mi lesz még itt a film bemutatása után... :D A Hamuvárost már tuti megnyerjük (vagy az Angyalt?) :D Mert tuti sikeres lesz a Csontváros, és várjuk a folytatásokat :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets