Blogger Widgets

2013. január 28., hétfő

Joshua

Sziasztok!

Itt a bizonyíték, hogy nem zavarja a rajongólányok váratlanul jött hada:


3 megjegyzés:

  1. Ez mind szép és jó, csak számomra az a probléma, hogy mikor ki fog derülni, hogy ki fogja játszani Will-t (ami igaz, hogy kb. 3 vagy több év múlva lesz, de akkor is), mindenki szépen lassan el fogja felejteni Joshuát.

    Jut eszembe, végre én is elolvastam a CA-t és a CP-t és hát amellett, hogy engem ez a két könyv teljességgel hidegen hagyott (és nem értem, hogy miért kellett egyáltalán megírni, oké Jem jó, na de a könyv többi része?!), rájöttem, hogy nem értem miért gondolja azt mindenki, hogy Joshua a tökéletes Will. És mikor azt mondom, hogy mindenki, leginkább Cassie-n csodálkozom, hogy mikor írta, hogy ő is ezt gondolja, mert hogy ez a kép van a fejében Willről. Oké, akkor lehet velem van a baj, de nekem a könyv alapján nem éppen Joshua van a fejemben, mint Will, szóval vagy az lehet, hogy Cassie nem tudta jól leírni Will-t (mert Joshua egyáltalán nem olyan, mint ahogyan leírja Will-t, a kék szemét kivéve), vagy tényleg én olvastam/értettem félre a dolgokat.
    Például nekem a tökéletes Will nem Joshua, hanem Cole Shoemaker a könyv ajánlójából. (az már egy másik kérdés, hogy ott meg Jem nem kóser)

    De egyébként tök felesleges ez a sok „izgalom” Will castingja kapcsán, mert (szerintem) eléggé egyértelmű, hogy úgyis Ed Westwick lesz. És akkor végre Cassie benyomta valahová Edet, mi pedig örülünk majd a „meglepetésszerű” hírnek és elmondjuk, hogy ő legalább még mindig jobban hasonlít Will-re, mint Joshua.

    VálaszTörlés
  2. Joshua nem hasonlít Willre? Tényleg? Figyelj csak!
    1. Kiugró alcél mindkét srácnál
    2. Josh és Will magassága között csupán néhány centi van.
    3. Egyszer Tessa azt gondolja, hogy Will akár csinos is lehetne, ha nem lenne olyan magas és izmos. Josh nem gyerektestű..
    4. Vastag száj.
    5. A fekete haj, amit Will is mindig "elfelejt" levágatni.
    6. Anglia.
    7. A szemük, de ezt már te is kiemelted.
    Ha nem lenne ID nem tudnánk egy csomó múltbéli dolgot. Ez nem egy TMI "lepedő". Ennyit akartam, nem bántásképp.

    VálaszTörlés
  3. ..néhány dologban egyetértek "Cassie-vel" ..Joshua rajongói nagyot fognak koppanni,amikor (Majd!!) kiálasztják Will-t!..szépen lassan a háttérbe szorul,még ha sokan nagyon ragaszkodnak is hozzá mint Will.Az újat megszeretik és ő lesz a tökéj!! ..(akár csak Jace-nél!..sokan Alex-et akarták a feladatra,majd mégis Jamie lett.Sokaknak fájt,de így lett.Beletörődtek,elfogadták,megszerették! :) Ès???..mennyi rajongója van!?!?! Mással más nem is lenne élvezhető (annyira) . Szinte hozzánőtt Jace! ;) )
    Bár én még nem olvastam sem a CA-t sem a CP-t, (csak 1-2 fejezet erejéig) kíváncsi vagyok rá,milyenek voltak az Àrnyvadászok és az Alvilágiak abban az időben.Lehet,h nem fog tetszene,és azt sem állíthatom h kétlem,mert nincs hozzá jogom!
    Szóval ezek az én álláspontjaim. Èéés,bár olvastam Will külsejéről és elismerem h van hasonlóság közte és Joshua között,nekem nem ő a "Will Ideál" :)) ..sokkalinkább szeretem ha nem tudom azonosítwni a szereplők arcát színészekével! ..(az Alkonyat nálam itt bukott kissé,mivel hamarabb láttam mint olvastam,így Kristen éa Rob képeblebegett folyton előttem,és esélyem sem volt,h a fantáziám alkosson saját képet! *----*

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets