Blogger Widgets

2012. szeptember 10., hétfő

Tumblr szavazás

Sziasztok!

Véget ért a közvélemény-kutatás a Tumblr oldallal kapcsolatban. Ezek alapján a legtöbben nézegetitek a Tumblr oldalt is, sokan akár napi szinten is. Ennek nagyon örülök, köszönöm mindenkinek!

De azért érkezett olyan vélemény is, amely szerint a Tumblr oldal felesleges. 

Nos, akkor elmondanám, hogy mi a különbség az Árnyvadászok blogoldal és az Árnyvadászok tumblr oldal között. 
Itt, a blogon a napi híreket hozom, kifejtősebb bejegyzéseket stb. 

A Tumblr oldalt szintén naponta frissítem, de oda nem a hírek kerülnek fel, hanem rajongói alkotások, illetve mindenféle angol nyelvű dolog, amit a külföldi rajongók írnak, én meg csak megosztom. :)

Pontosan a Tumblr oldal miatt ezen az oldalon már csak nagyon ritkán közlök le rajongói alkotásokat, és ha mégis, akkor annak általában valami oka van. Vagy magyar rajongó készítette, vagy eszembe jut róla valami, vagy csak egyszerűen annyira jónak tartom, hogy nem bírom ki.

De ha valaki szereti a rajongói alkotásokat, akkor érdemes a Tumblr oldalt is látogatni, mert oda naponta többször kerülnek fel friss rajongói alkotások (rajzok, fotómanipulációk, animációk stb.).

2 megjegyzés:

  1. Tumblr oldalra minden nap fel szokok nézni és elég sokszor találok leveleket, azokat is le fogod forditani? Egébként mivel fenyképezted a képet a Tumblr oldalról? Sehogy sem tudok rájonni.

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Ennek nagyon örülök. :D Igen, azokat a leveleket is le fogom fordítani, egy kettő van is már fent a Levelek címke alatt. :D

    És amúgy van egy PrintScreen nevű gomb, amit ha lenyomsz, akkor vágólapra kerül a kép, amit éppen a képernyődön látsz. Ezután csak be kell tenni valamilyen képszerkesztőbe, és levágni a fölös részeket. :D

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets